https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

Apatič, Sakovičeva in hokejisti Lipovec najboljši špotniki v občini Beltinci

Beltinci, 29.01.2011 ob 11:13  

V gradu Beltinci je Športna zveza Beltinci podelila priznanja najboljšim športnikov občine Beltinci za leto 2010. Naj športnik je postal nogometaš Tadej Apatič, naj športnica je že drugo leto zapored odbojkarica Sara Sakovič, v moštveni konkurenci pa so priznanje dobili hokejisti Lipovec.

Predsedsedstvo Športne zveze Beltinci je po predhodnem javnem razpisu izbrala najboljše športnike v občini Beltinci za leto 2010. Naj športnik je postal nogometaš Domžal Tadej Apatič, drugo mesto je osvojil hokejist Lipovec Robert Mesarič, tretji pa je bil strelec z zračno puško Mitja Černi. Pri ženskah je že drugič zapored slavila odbojkarica ŽOK Keme Puconec Sara Sakovič, pred nogometašico ŽNK Pomurje Alino Škaper in atletinjo Panvite Katjo Vrdjuko.

V moštveni konkurenci je prvo mesto zasedel Hokejski klub Lipovci pred Strelskim društvom Gančani in Ženskim nogometnim klubom Pomurje. Naziv perspektivnih športnikov so si letos prislužili hokejisti Benjamin Vrbnjak, Tadej Sraka in Alen Pivar ter odbojkarica Hana Hochsättter. Podelili so tudi priznanja za posebne dosežke, ki so jih prejeli modelar Metod Meolic, bivši predsednik Športne zveze Jože Horvat, bivši sekretar Športne zveze Jože Pivar in Kolesarski klub Tim Mlin Beltinci za izjemno delo v preteklem letu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.