https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Murini lokali niso zanimivi

31.01.2011 ob 16:33  

Za današnje tri Murine dražbe 740 kvadratnih metrov velike pisarniške, trgovske in skladiščne prostore v Ajdovščini v Ljubljani ni bila vplačana nobena varščina, zato dražbe ni bilo.

Za vse poslovne prostore podjetja Mura je ocenjena izklicna cena znašala 790.000 evrov. Mura je sicer v stečajnem postopku od 2. oktobra 2009, od takrat pa je podjetje prodalo 14 od 17 apartmajev na hrvaškem otoku Pag, večino vozil v lasti stečajnega dolžnika, postaji za plin v Ljutomeru in Murski Soboti, nepremičnino v ljubljanski stolpnici WTC ter večino zalog izdelkov.

Na dan stečajnega postopka je premoženje stečajnega dolžnika znašalo nekaj več kot 52 milijonov evrov,  prihodki od prodaje neopredmetenih in opredmetenih sredstev do 31. decembra 2010 pa slabih 1,675 milijona evrov. Ocenjena vrednost tega premoženja je bila slabih 1,7 milijona evrov.

13. julija 2010 je bilo na končnem seznamu preizkušenih terjatev prijavljenih za 57,9 milijona evrov terjatev, od tega za 42,7 milijona evrov priznanih terjatev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.