https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Finančna uprava avgusta z novo opremo, vredno 500 tisoč evrov

22.07.2015 ob 10:00  

Finančna uprava Republike Slovenije je oddala naročilo za nakup strojne in sistemske programske opreme, skupaj vredno nekaj skoraj 500.000 evrov. Pogodbo bo podpisala danes.


Naročilo so oddali v dveh sklopih skupini ponudnikov S&T Slovenija, d. d. , S&T Svetovanje d. o. o in Hewlett–Packard, d. o. o. iz Ljubljane, so zapisali na spletne portalu Delo.si.

Tudi za davčne blagajne bo nekaj

Finančna uprava je razpis za javno naročilo objavila 7. maja, rok za ponudbo se je iztekel 23. junija, rok za pritožbo pa včeraj. Prek javnega naročila je finančna uprava nadgrajevala infrastrukturo SAP HANA in sicer strojno in sistemsko programsko opremo SAP HANA, strežniško opremo in vzdrževanje dobavljene opreme v obdobju 60 mesecev.

Foto: fu.gov.si

Vrednost oddanega naročila za prvi sklop, za opremo SAP HANA, je 377.827,79 evra z DDV, vrednost drugega sklopa, aplikacijski strežniki, je 117.263,83 evra z DDV. Oprema v drugem sklopu ni namenjena za davčne blagajne, pa tudi oprema v prvem sklopu ni namenjena le za davčne blagajne. Omenjena oprema bo dobavljena konec avgusta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.