https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: V Beznovcih slavili PGD Korovci in PGD Bodonci

Beznovci, 10.08.2015 ob 7:00  

V soboto je v Beznovcih potekalo 1. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Beznovci. Za zabavo in dobro vzdušje pa je poskrbela že dobro znana glasbena skupina Weekend band.

V soboto, 8. avgusta, je v Beznovcih potekalo 1. nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Beznovci. Pričelo se je ob 20.30 uri s postrojem gasilcev in kratkimi nagovori. Dvignila se je tekmovalna zastava in tako se je tekmovanje prilčelo. Desetine so tekmovale v vaji z motorno brizgalno in v metu torbice v začrtan krog. Za dobro vzdušje in razplesane noge je skrbela skupina Weekend band, ki je gasilcev in ostale obiskovalce zabavala do zgodnjih jutranjih ur. 

Tekmovalo je 17 gasilskih desetin. Od tega 12 moških in 5 ženskih ekip.

REZULTATI:

Člapnice:

1. PGD Bodonci

2. PGD Motovilci

3. PGD Ropoča

 

Člani:

1. PGD Korovci

2. PGD Sveti Jurij

3. PGD Šratovci

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      10.08.2015 ob 11:31 bunderla gost

      Koga brigajo več te seljačke gasilske pijanice pa tej beden vikendband!

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      10.08.2015 ob 12:51 gorički gost

      TAKO JE !!! Naj si rajši omislijo nekaj , kar bo v pogled in ogled širšemu delu ljudi , če se že enkrat trudijo nekaj narediti v tej vročini ! Ogromno mladih sedi pri litrih , kar ni vspodbuda , oziroma dobra napoved za naprej !Škoda tole je minimalni trenutni trend dega dela kraja kjer se tole dogaja !!!???

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.