https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Lendavčani odlični na državnem prvenstvu v 3D lokostrelstvu

25.8.2015  

Medtem, ko je del ekipe poskrbel za demonstracijo lokostrelstva na prireditvi ob kuhanju Ribje čorbe v Lendavi, je drugi del ekipe tekmoval na zaključni prireditve Lokostrelske zveze Slovenije, in sicer na državnem prvenstvu Republike Slovenije v 3D disciplini v Pogorelcu.


Tekmovanja se  je udeležilo 174 tekmovalcev iz 33 klubov. Iz Lokostrelskega kluba (LK) Lendava so tekmovali 4 člani, ki so se odlično odrezali, saj so iz državnega prvenstva odnesli kar 3 medalje.

Državni prvak je postal član LK Lendava Cseh Gyula. K uspehu, enega najmanjših klubom v Sloveniji, sta prispevala še Niko Horvat z drugim mestom in Kristijan Horvat s tretjim mestom.

Uvrstitve članov LK Lendava na državnem prvenstvu:

1.mesto, Cseh Gyula, člani, instinkitvni lok

3.mesto, Horvat Kristijan, člani, instinktivni lok

2.mesto, Horvat Niko, dečki, instinktivni lok

10.mesto, Flisar Tomaž, člani, dolgi lok

Najboljši so tekmovali tudi v absolutni kategoriji, kjer se je Cseh Gyula uvrstil na 2 mesto in Horvat Kristijan na 3 mesto.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.08.2015 ob 12:33 gost gost

      Nej so pravli ka je Lendava na Mađarskon. Zadnjič je bil en prispevek na TV(pač eni) pa so tak pravli, tou nišče ne vijdi?

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.