https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Jure Kuhar je nastopil na svetovnem prvenstvu v Las Vegasu

10.9.2015  

Jure Kuhar se je udeležil na svetovnega prvenstva v rokoborbi v Las Vegasu in osvojil v svoji kategoriji 18. mesto.

 

Jure je v kvalifikacijski borbi za 1/16 finala premagal predstavnika Porto Rika z 8:0. V 1/16 finala se je pomeril proti aktualnemu evropskemu prvaku in svetovni klasi v tej kategoriji Azerbajdžancu Mursaliyevu in tesno izgubil z 3:2. Jure je z lepim metom povedel z 2:0 in na koncu popustil za malenkost. Mursaliyev je v polfinalni borbi izgubil proti olimpijskemu prvaku in na koncu osvojil 5. mesto. V kategoriji, kjer je tekmoval Jure je nastopilo 46 tekmovalcev, normo za oilimpijske igre pa si je zagotovilo samo prvih 6.

Svetovnega prventsva v Las Vegasu se je udeležila članska ekipa v zasedbi trener Rade Bačič, tekmovalec Jure Kuhar in sodnik Stanislav Šernek. 

Foto: facebook Rokoborba Slovenija

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.