https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Panvita Pomgrad sklonjenih glav iz Kranja

5.10.2015  

Odbojkarji Asteca Triglava so v tekmi 1. kroga 1. DOL za moške doma premagali Panvito Pomgrad s 3:1 (23, 17, -15, 26).

 

Kranjčani so poskrbeli za prvo presenečenje prvenstva. Ne sicer veliko, saj so že lani nekajkrat premagali favorite, a kljub temu so mnogi varovancem Dejana Fujsa v uvodnem krogu prvenstva pripisovali več možnosti. A v igri z veliko nihanji so se vendarle bolje znašli Kranjčani, ki so tako prišli do prvih točk.

Odbojkarji Panvite Pomgrada so si na začetku priigrali prednost štirih točk, toda dobri servisi Svita Hafnerja in uspešna obramba so odbojkarje Asteca Triglava vrnili v igro in prešli v vodstvo. Panvita Pomgrad je še enkrat uspelo izenačiti, toda domači so nato kmalu spet ušli za tri točke, taka je bila njihova prednost tudi pri prvi zaključni žogi. Dve so nato zapravili, toda Janko Bregant je vendarle poskrbel, da podaljška ni bilo.

Foto: arhiv Pomurec.com

Drugi niz se je za Panvito Pomgrad začel zelo dobro, saj so na hitro povedli s 4:0, Panvita Pomgrad je dosegla vse točke na račun napak domačih, ki pa so se po odmoru As Svita Hafnerja in blok Jerneju Deteli sta jima zagotovila priključek, napake Sobočanov in servisi Roka Rezarja pa so bili dovolj, da so prišli v vodstvo, ki so ga do konca niza le še večali.

Panvita Pomgrad je strnila svoje vrste v tretjem nizu, v katerem so bili Sobočani od začetka do konca boljši tekmec in je kazalo, da preobrat tekme ni nemogoč. Še bolj verjeten je postal pri izidu 4:11 v četrtem nizu, toda bloki in uspešna igra v obrambi so poskrbeli, da so se Kranjčani vrnili. Prvo zaključno žogo je imela Panvita Pomgrad pri rezultatu 23:24 a je ni izkoristila in je prišlo do izenačenja, prav tako je imela drugo zaključno žogo in jo ponovno ni izkoristila, na kar je sledila kazen in vodstvo odbojkarjev Asteca Triglava, kateri niso izkoristili prvo zaključno v žogo, zato pa so drugo.

Rezultat tekme in točke:

Astec Triglav : Panvita Pomgrad    3:1        (25:23, 25:17, 15:25, 28:26)

Točke za Panvita Pomgrad so dosegli: Detela 14, Bogožalec 12, Flisar 11, Pelemiš 8, Šmitran 4, Kvas 3, Rojnik1

Točke za Astec Triglav so dosegli: Bregant 20, Rezar 8, Uršič in Lužovec (oba po) 7, Kök 6, Hafner 4, Kos in Mali (oba po 1)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.