https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Vikendi v Rdečem baronu odslej kotiček za rockerske duše

 

Pretekli petek so v Rdečem baronu nastopili Julie and the diamonds, ki so z akustičnim nastopom poskrbeli za lokal napolnjen do zadnjega kotička in poskrbeli za pozitivno, zadovoljno vzdušje obiskovalcev lokala. Nad obiskom je bila navdušena tudi ekipa Rdečega barona, ki tudi vnaprej obljublja akustične glasbene petke, ki bodo zadovoljili predvsem rockerje, tako stareje, kot mlajše. 

Rdeči baron v centru Murske Sobote je nedavno ponovno odprl svoja vrata z novo ekipo, ki je Baronu vdihnila rokerski pridih in tako poskrbela za drugačno vzdušje in preobleko le tega. Tako lahko odslej gostje uživajo na kavici in točenem pivu ob zvokih starih in novejših rock hitov, da pa je vse še bolj mamljivo za rokerske duše, bodo občasno od petkih ponudili z akustičnimi nastopi bandov. Pretekli vikend so obiskovalci lahko prisluhnili Julie & The Diamonds, kaj kmalu pa bodo se lahko navdušili med drugim tudi nastopu skupine InDirects z Bojano, FireFlies in še nekaterim drugim, mladim skupinam.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.10.2015 ob 11:40 bravo gost

      Pohvale, ni kaj, alternativa pocukrani hrvaški pop jamrariji , ki se je človek ne more rešit ker teži na vsakem koraku . Upam da vam bo zadeva na polno zalaufala, za dobrobit glasbe v Pomurju .

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.10.2015 ob 11:43 zec gost

      izredna napetost , ob taki glasbi in velikem obisku !??? kmica života , prej ali slej se bo tole leglo tudi zaprlo !!!!!!! ovo bi edijno lejko cecali , te pa spet geba.. !!??

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.10.2015 ob 13:05 busybee gost

      ge san na sliki vido cca 10 različnih ljudi od toga 4 ali glasbenikov in te napolnjeno do zadnjoga kotička?????????? WTF?????

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.10.2015 ob 14:40 gost

      Pa to je fora, ka bi firbci naslednjič prišli ta poglednot kaj je tan zanimivo. Vaj ka se pa lejko v ten pajzlini lepoga zgodi. Edino ta ka je tak mali prostor, ka se lajko s ken ležej stisneš.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.