https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Soboški rokoborci odlični na mednarodnem turnirju v Kanjiži

19.10.2015  

V soboto 17.10.2015 se je v Srbiji (Kanjiža) odvijal mednarodni turnir.


Na tekmovanju je sodelovalo 252 tekmovalcev iz 28 klubov (10 držav). Med njimi so se odlično odrezali tudi rokoborci iz Murske Sobote rokoborci. Najboljši je bil Denis Kočar, ki je v kategoriji do 60kg zmagal. Uspešni so bili tudi Luka Gumilar (50kg), Nejc Gomboc (53kg), Klemen Podogorelec (80kg) saj so osvojili bronasta odličja. Timi Gumilar je v kategoriji do 69kg osvojil 5.mesto.



V soboto 24.10.2015 se bo v Murski Soboti odvijal tradicionalni mednarodni turnir v rokoborbi za mlajše in starejše dečke. Tekmovanje se bo začelo ob 10:00 v dvorani OŠ I.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.