https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Otroci vrtcev Lendava sproščeni na Veseli jesenski ulici

Lendava, 21.10.2015  

Včeraj je pred vrtcem DE II Lendava v Tomšičevi potekala tradicionalna prireditev Vesela jesenska ulica.


Otroci so ustvarjali in se zabavali na različnih delavnicah, ki so si jo izbrali po lastni želji. Ustvarjali so iz naravnega in odpadnega materiala v petih različnih delavnicah: nizanje jesenske listja, ustvarjalna delavnica z jesenskim listjem, kotaljenje žog, izdelava zmajčkov ter gibalna igra Mačke in miši. Na koncu pa so strokovne delavke zbrane odpeljale na pohod.  Gostje prireditve so bili tudi otroci, starši in strokovni delavci iz vrtca Lenti.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.10.2015 ob 10:56 udeleženec gost

      Še bolj razpoložene , kot otroci , pa so bile njihove mamice in vzgojiteljice ! Mencale so sem pa tja in po tihem pričakovale tisto za kar so ustvarjene !!!!? Bil sem vzburjen !

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.10.2015 ob 15:18 gost

      udeleženec - brez komentarja sem ostal...po kakšno napotnico bo potrebno...za k pregled pri psihiatru.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.10.2015 ob 17:04 bolnik gost

        VSI SMO ZA PSIHIATRA: veseli, radnostni, žalostni, norčavi, bedni, kruti, zlobni, pohujšljivi in .............. Zakaj si nismo všeč taki kot smo ustvarjeni???!!!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2015 ob 14:44 imre gost

      udeleženec ! vsaki somar ima v nekom veselje !no imaš pa po eni strani tudi prav !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.