https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Gladka zmaga ŽOK Murska Sobota

15.11.2015  

Danes ob 18.00 uri sta se v športni dvorani na OŠ: II pomerila ženska odbojkarska kluba Murska Sobota in Mežice. Zmago so slavile domače igralke s 3:0.


Prvi niz so boljše začele gostujoče igralke, ki so hitro povedle s tremi točkami razlike, a kaj kmalu je sledilo izenačenje domačih igralk na 11:11 in prevzem pobude na igrišču, ter proti koncu prvega niza vodstvo s šestimi točkami prednosti (20:14). Igralke gostujočega kluba so do konca prvega niza uspele dobiti samo še tri točke, kar je prineslo zmago domačih igralk v prvem nizu s 25:17.

Drugi niz je popolnoma pripadel domačim igralkam, s hitrim vodstvom treh točk ter (1:4). Ni trajalo dolgo, da je ta prednost narasla na sedem točk prednosti, ter tako so domačinke hitro in gladko osvojile drugi niz z ogromno razliko enajstih točk (14:25).

Začetek tretjega niza je prav tako pripadel igralkam ŽOK Murska Sobota, ki so vodile že s 7:4. Gostujoče igralke so se dobro držale in prednost domačink je bila minimalna, nakar je sledilo izenačenje (15:15) in vodstvo gostujočih s 17:20. To pa ni ustavilo domačih igralk, ki so dvignile nivo svoje igre in izid je spet bil izenačen (21:21). Ob koncu tega niza so domačinke gostjam prepustile še samo eno točko in tako postavile končni izid 25:22.

ŽOK Murska Sobota : ŽOK Mežice 3:0 (25:17, 14:25, 25:22)

Več fotografij najdete v spodnji fotogaleriji.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.