https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboški namiznotenisači z uspehi minulega vikenda in vabilom, da se jim pridružite

12.1.2016  

V soboto 9. januarja je bil na sporedu prvi krog, drugega dela v  II. slovenski namiznoteniški ligi za moške. V Ljubljani v derbiju kroga so vodilni "Sobočanci" s 5:2 premagali drugouvrščeno Olimpijo, Mitja Horvat je zmagal trikrat in Gregor Kocuvan dvakrat.


Tudi v Kočevju na drugi tekmi prvega kroga je bil rezultat 5:2 za ekipo Sobote. Mitja Horvat je ponovno zmagal trikrat, Gregor Kocuvan pa dvakrat. Za ekipo je igral še Dominik Maček. Trenutni pogled na lestvico je za ekipo NTK Sobota enkraten in samo čudež bi preprečil uvrstitev v prvo slovensko namiznoteniško ligo. Do konca sezone je še sedem tekem, naslednji sta po koledarju že 23.1., proti trenutno drugouvrščeni ekipi Logatca in ekipi Rakeka.

Kadetinje uvrščenena državno prvenstvo

V nedeljo 10. januarja so v Zalogu, Ljubljani, Mariboru in Mengšu, potekali kvalifikacijski turnirji za ekipno kadetsko državno prvenstvo. Ekipa soboških mladih igralk, pod vodstvom trenerja Mirana Močana, se je uvrstila na državno prvenstvo, ki bo 27.-28.02.2016 v Ravnah na Koroškem, kjer se bo zbralo 8 najboljših ekip pri kadetih in 8 pri kadetinjah. Za ekipo so igrale Anamarija Horvat, Tjaša Dervarič, Eva Grabnar in Eva Horvat. Uvrstitev na državno prvenstvo je velik uspeh, saj bodo v enaki postavi igrale tudi naslednjo sezon in čez dve leti, ko bodo Anamarija ter obe Evi še kadetinje.

 

Vabijo: Namizni tenis za vse!

Namiznoteniški klub Sobota vpisuje nove člane. Kot so objavili v sporočilu za medije, so klub s 50 letno tradicijo, s 16. naslovi državnih prvakov bivše Jugoslavije in s kar 141. naslovi prvaka Slovenije v vseh kategorijh posamezno, dvojice in ekipno ( 71 do leta 1991 in 70 v samostojni Sloveniji, v tej sezoni pričakujemo izenačenje... ). Treningi potekajo vsakodnevno v športni dvorani OŠ 3 v Murski Soboti. Imajo eno najboljših namiznoteniških šol v Sloveniji, kar so že mnogi strokovnjaki potrdili in o tem pričajo seveda tudi rezultati. Tudi rekreativni del se prebuja, kjer se otroci in starejši brez tekmovalnih apetitov izven kluba, v svojem prostem času zabavajo: »Dobrodošli vsi, mladi, mladi po srcu, nekdanji igralci, vsi, ki že igrate, pa bi rabili še malo pomoči, začetniki...kontakt na ntksobota@gmail.com ali kar na klubsko tel. št. 070446036... se vidimo in srečno!«

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.