https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

S stečajem Peka vrata zapirajo tudi tri pomurske prodajalne

29.01.2016 ob 9:23  

Potem ko delodajalec zaposlenim v Peku dolguje dve plači in pol ter regres za lansko leto, je podjetje iz Tržiča pred dnevi razglasilo stečaj. To pomeni tudi zapiranje prodajaln, tudi treh pomurskih.


S 4. februarjem svoja vrata zapira 50 Pekovih poslovalnic po Sloveniji. Šest trgovk, zaposlenih v poslovalnicah v Murski Soboti, Gornji Radgoni in v Ljutomeru tako v teh dneh pričakuje pogodbo o odpovedi delovnega razmerja. Še vedno pa čakajo tudi na zadnji dve in pol plači ter regres za lansko leto. S prekinitvijo pogodb o zaposlitvi jih čaka evidentiranje v register brezposlenih na Zavodu za zaposlovanje.

Foto: google maps

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2016 ob 14:35 gost

      čudno ka to ni že prej vrag vzel.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.01.2016 ob 12:56 gost

      pa tebe tudi

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.01.2016 ob 14:26 šušterček gost

      Spet država, isto kak prethodnice takih firm, da pomoč, prestrokturiranja ni, direktorji poberejo evrčke, državo boli kurac, srmačeke pa na casto, narod joka in stoka, nato pa spet IZVOLI SRANJE, ŽIVELA ALPSKA DEŽELCA!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.02.2016 ob 14:22 nikoli sit gost

      Ne vem kak je te zdaj tü problem ka do ostale brezi dela .Jes pa žena sva tüdi ostala brezi dela z dvema šolo obveznima otrokoma pa se nišče nej sekiral in pisal .Znajti smo se mogli in amen .Res pa je da nikomur ne želim in ne privoščim da ostane brezi dela .Vse ka se je prodalo pokradlo in lopovi obogatili je krijvo razpad Jugoslavije in tisti pri koritaj

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.02.2016 ob 21:18 Aus gost

      ŽIVEL IVAN KRAMBERGER

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.