https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Danes in jutri potekajo po Sloveniji informativni dnevi

12.02.2016 ob 10:00  

Srednje šole in fakultete odpirajo danes in jutri vrata vsem, ki jih zanimajo srednješolski in študijski programi.

 

Današnji in jutrišnji dan sta v znamenju informativnih dni, na katerih se bodo lahko bodoči dijaki in študentje seznanili s srednješolskimi in študijskimi programi, ki jih zanimajo. Na srednjih šolah je po Sloveniji pkot potoča STA na voljo 22.960 vpisnih mest, na fakultetah pa 18.543.

Foto: arhiv pomurec.com

V Študentski organizaciji Univerze (ŠOU) v Ljubljani študentom priporočajo, da izberejo študij, ki jih zanima, ker je to motivacija, da ga bodo tudi dokončali. V ŠOU V Mariboru pa svetujejo, da obiščejo predstavitve več programov.

V času informativnih dni bodo javni prevozniki zagotovili dodatne zmogljivosti in informacije. Vsi jutranji vlaki, ki bodo peljali proti Ljubljani, in se popoldne vračali iz nje, bodo imeli dodatne vagone. Mariborski potniški promet bo danes zagotovil dodaten avtobus, ki bo krožno vozil po Mariboru in ustavljal na mariborskih fakultetah in srednjih šolah.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.