https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Valentinov glasbeno-humoristični koncert v Razkrižju

16.02.2016 ob 9:00  

V nedeljo je v Domu kulture Razkrižje potekal 10. jubilejni Valentinov glasbeno-humoristični koncert, katerega organizator jel prleški moderator, humorist in pevec Franc Gorza, ki polni dvorane že 10 let.

 

Jubilejni koncert je pričel ansambel Mladi Pomurci, nadaljeval pa humorist Lajči s svojimi prigodami. S svojim nastopom je presenetil mladi Ivano Ostojić, ki je pokazal svoje glasbene sposobnosti. Ivano je zapel nekaj pesmi iz svoje prve zgoščenke z naslovom Na dvorišču, za katere je besedila napisal Feri Lainšček. Bogdana Gorza je prisotna na Valentinovem koncertu že vseh deset let. Tokrat so se ji na odru pridružili izvrstni plesalci Plesne šole Zeko, ki svojo uspešnost dokazujejo na mednarodnih tekmovanjih. Iz Dolenjske so prišli Čudežni dečki, iz Hrvaške pa Nano Prša. Presenečenje večera sta bila Majda in Marjan Petan. Pred koncem je na oder stopila še Regina in zapela svoje hite. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2016 ob 9:54 Aleksandra gost

      Za ljudi s prefinjenim glasbenim okusom. Pa še župan s svojo patetiko,

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        16.02.2016 ob 19:19 Pax gost

        Ko odprem pašteto, se bojim, da bom zagledal Ivanušiča. Vendar pa, čeprav mi je nenormalno antipatičen, ga moram tokrat pohvaliti. Ne paradira več po odru z odpetim sakojem. O Grozi pa škoda izgubljati besed, Ta tip bi moral biti obsojen za "genocid" nad glasbo. Poslušal sem ga trikrat: "Prvič, zadnjič in nikoli več". Najhuje pa je bilo to, da nisem mogel pobegniti. Pa lep večer vsem.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2016 ob 10:46 ojster feferon gost

      Same zvezde....

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.02.2016 ob 11:12 bajaga gost

      čuda od umetnikov, v čoln pa po Muridoj pistiti

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.02.2016 ob 19:21 Prlek gost

      Kak prleški, če pa je prekmarec?!?!?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      16.02.2016 ob 22:40 gost

      To ti je tak, gda prekmurski fudbaler skuša spejvati in se uveljavljati na glasbenem področju, rangiran je na nivoju Pišteka in njemu sličnih.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      17.02.2016 ob 16:55 joško gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      18.02.2016 ob 16:00 gost

      Spoštovano uredništvo. Po katerih kriterijih spada Gorza v rubriko kultura?!?!?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.