https://gezasezeza.com/prireditve/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Tudi peta dražba zdravega jedra Mure je bila neuspešna

19.02.2016 ob 10:00  

Tudi včerajšnja že peta dražba zdravega jedra Aha Mure je bila neuspešna in brez kupca. Stečajni upravitelj Stevo Radovanović bo sedaj počakal na ponudbe za nakup Aha Mure kot celote. Če ponujene cene ne bodo sprejemljive, bo zdravo jedro znova prodajal po enaki ceni, to je 1,2 milijona evrov, nepremičnine pa po nižji ceni.

 

Po besedah Radovanovića sta se pojavila dva potencialna kupca, eden iz Anglije, ki želi imeti v Sloveniji tekstilno podjetje in naj bi nadaljeval proizvodnjo z 200 do 300 delavci, drugi iz Nemčije, a ga proizvodnja ne zanima, le oprema in nepremičnine poroča STA. Zanimali naj bi se tudi kupci iz Pomurja, predvsem za nepremičnine, kupec z območja Ljubljane pa naj bi nadaljeval proizvodnjo in to dopolnjeval z drugimi programi. A varščine ni bilo vplačane.

Radovanović ocenjuje, da zdravega jedra ne more kupiti niti sedanji najemnik Dušan Gomboc, saj nima denarja in že s težavo plačuje obveznosti, plače in prispevke. Omenil je tudi idejo socialnega podjetništva, o kateri so se pri Gombocu pogovarjali tudi predstavniki države, vendar je s tem povezanih še veliko ovir.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.02.2016 ob 15:18 crni gost

      Deca to va vse Janša rihta da se ne proda on je vsega kriv veremte..

      3 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.02.2016 ob 19:52 beli gost

      crni@ maš prau to so ti naš kumonajzai vse zrihtali da je propadla.Zdaj pa je Janša sigurno kriv zato da se ne proda sigurno...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.02.2016 ob 21:21 gost

      KA SO Z TEJ NAŠE MURE NAPRAVILI............ 7000 LJUDI JE MELO DELO......... KUHARIČ, EBERŠPANGER, MOREC, SRAM VAS JE LEJKO VUPAN ...VUPAN KA DO POTOMCI PLAČEVALI VAŠE GREJE

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.02.2016 ob 21:23 gost

      vsega lepega je enkrat konec

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.