https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Martjanski Rotarijci so darovali kri

20.02.2016 ob 9:00  

Člani Rotary kluba Martjanci so v četrtekv Centru za transfuzijsko dejavnost murskosoboške bolnišnice darovali kri.

 

»Ker naš klub ni številčen, smo k sodelovanju povabili tudi naše mlade rotarijce, ki so združeni v Rotaract Martjanci, naše sorodnike in prijatelje. Te najplemenitejše pomoči sočloveku se je udeležilo 23 krvodajalcev«, pravijo v Rotary klubu Martjanci. V klubu s finančnimi prispevki pogosto pomagamo socialno ogroženim  posameznikom in družinam, želijo pa tudi na takšen način  pomagati ljudem, ki to življenjsko tekočino nujno potrebujejo. Sklenili so, da bomo tudi drugo leto darovali kri.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2016 ob 15:56 gost

      Mij edni smo kri darovali že XY krat , pa se NE dajemo v javnost, kot sedaj vi reveži !

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2016 ob 19:23 Piki gost

      Nemreš vorvati poleg vsega ka majo tej lidje so dali krf...saka čast...što je pameten zna ka je tou najfalejša reklama ..što je pa rota ali..ovi drujgi...pa kak tou lejko postaneš...pare..veze....ali pa ka si slinaf

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2016 ob 16:59 gost - alfa in omega gost

      Kako si drznete kritizirati tako humano dejanje nekega drustva? So zgled in motivacija drugim in vsaka darovana kri je nekomu zdravje pa če je objavljeno v medijih ali ne! Se bomo odslej skrivali, če napravimo kakšno dobro dejanje? A je njihova kri manj vredna, če je objavljeno v medijih? Kako bomo pridobili mlade krvodajalce brez promocije? In nenazadnje, poleg vsega kar imajo ti ljudje, so tokrat dali največ kar lahko, torej nesebično svojo kri in s tem zdravje nekomu drugemu!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.03.2016 ob 16:38 gost

        Tvoja kritika je na mestu pa vendarle :ljudje se upravičeno lahko vprašajo zakaj se morajo rotarijci vedno izpostavljat ??Če si dal kri si dal ,tisoče drugih jo je tudi dalo pa iz tega ne delajo reklamo .Kapiš??

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      09.03.2016 ob 16:43 gost

      alfa in omega-Ker je Prekmurje malo ti lahko iz prve roke povem da o rotaricih nimam ravno najbolšega mnenja.Marsikateri privatnik ki se tu tolče po prsih z svojo dobrodelnostjo naj rajši izplača svojim zaposlenim regres.Tukaj samopromocija v svoji lastni firmi pa ljudem ne bi dali to kaj jim po zakonu pripada

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.