https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Mednarodni turnir uspešen za judo klub klima center Tratnjek Beltinci

27.4.2016  

Tekmovalci in tekmovalke judo kluba klima center Tratnjek Beltinci so se minuli vikend pomerili na mednarodnem turnirju v Bežigradu. Domov so prišli zadovoljni, saj so dosegli odlične rezultate.

V minulih dneh je v Ljubljani potekal mednarodni turnir za 31. Pokal Bežigrada za starostne skupine U12, U14 in U16. Na turnirju je sodelovalo kar 536 tekmovalcev iz 55 klubov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Italije, Romunije, Bolgarije, Madžarske in Avstrije. Med njimi tudi tekmovalci judo kluba klima center Tratnjek Beltinci in dosegli odlične rezultate.

V starostni skupini U12 je Nejc Kalamar zasedel 1. mesto do 35 kg, Jan Špilak pa 2. mesto do 35 kg. Tilen Forjan se je lahko veselil 3. mesta do 55 kg. Uspešen nastop je dopolnil še Žiga Zver z 12. mestom do 32 kg. V starostni skupini U13 je Kaja Baler osvojila 3. mesto do 40 kg, Blaž Zver pa 7. mesto nad 66 kg.

Foto: judo klub klima center Tratnjek Beltinci

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.