https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

VIDEO: Rok Bagoroš z novo ordinacijo pripravljen na stunt sezono

7.3.2011  

Profesionalni moto športnik Rok Bagoroš bo v novi sezoni še bolj pripravljen na stunt nastope. Njegov sponzor Unior mu je zgradil in opremil novo delavnico. Očetova majhna garaža je bila spremenjena v Rokovo "ordinacijo" za motorje.

V preteklosti so okvare skuterjev Roku Bagorošu delale velike preglavice in velikokrat se je zgodilo, da se mu je na tekmovanjih in nastopih pokvaril skuter in tako so bili potem temu primerni rezultati. In bil je že  skrajni čas, da je dobil svojo prvo pravo delavnico, kjer lahko bolj kvalitetno in natančno popravi svoje skuterje in motorje. Tako mu je na pomoč priskočil njegov sponzor UNIOR in tako je očetova majhna garaža bila spremenjena v Rokovo "ordinacijo" za motorje.

Uresničele so se mu sanje o lastni delavnici

"Vedno sem spremlja profesionalne moto športnike po spletu ali pa po televiziji kot npr. OCC na Discoveriju, kjer so dirkači ali mehaniki imeli lepe velike delavnice in sproščeno popravljali ne svojih delovnih mizah njihove motorje, kar je pa meni ostalo pa so bile samo sanje,da bi nekega dne tudi jaz imel takšno delavnico. Zdaj ko treniram vsak dan in veliko potujem se po nekaj časa motorji izrabijo in materiali več ne zdrži pritiska, za to moram sčasoma kaj popraviti ali zamenjati. In vsa ta leta sem opravljal ta opravila na tleh in ko sem končal je zaradi nereda na tleh ostalo več vijakov in delov, kot jih je bilo na začetku. Da bi imel boljše pogoje in da bi bili motorji boljše pripravljeni na sezono mi je podjetje UNIOR opremilo delavnico z njihovimi izdelki in končno končajo vijaki tam kjer morajo," pravi Bagoroš.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.