https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

FOTO: V pekarni Čeh v Beltincih proslavili 40.obletnico

Beltinci, 31.05.2016 ob 13:00  

Pekarna Čeh v Beltincih je v tem dneh obeležila 40. obletnico svojega delovanja. Ob tej svečani priložnosti so pripravili kulturni program, katerega se je udeležil tudi Milan Kerman župan Občine Beltinci. Podjetje ima dvanajst zaposlenih.

 

S prihodom velikih trgovcev in rastjo trgovskih središč ter diskontnih prodajaln je postala bitka za preživetje za male pekarne velik izziv. V poplavi svežih in v prodajalnih pripravljenih izdelkov se za potrošnike bije bitka s čim nižjimi cenami. Tako so zaradi obsega proizvodnje in prodaje ter pritiska na dobavitelje manjše pekarne in predelovalci v zelo težkem položaju.

Pekarno Čeh sta pred štiridesetimi desetletji ustanovila Veronika in Anton Čeh, ki sta je odpravili v Nemčijo, da sta zaslužila dovolj denarja za odprtje lastne pekarne. Vodenje pekarne je leta 2004 formalno prevzel sin Tomas. Pekarna je bila vmes vodena s strani najemnikov. Od leta 2011 pa pekarna ponovno deluje pod okriljem Tomasa in njegove žene Blanke. Prepoznavnost podjetja gradijo z uporabo lokalno pridelanih surovin, s tradicionalnimi postopki priprave in vključevanju zaposlenih.

Podjetje v zadnjih letih raste in povečuje obseg svoje proizvodnje. Trenutno imajo v podjetju dvanajst zaposlenih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.05.2016 ob 16:11 gajdaš gost

      Ali eni rejsan nemrejo ka ne bi bilij gda ge kaj je oziroma se dogaja .Večijno življenja se šlepajo po raznij KUD aj in še ge samo ka sei napunijo bleke pa p?uto napijejo .Kak je Prekmurski narod gratal lakoten

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.05.2016 ob 20:53 STIPE gost

      UŽGI BRIGO NA VESELJE

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.06.2016 ob 12:17 mira gost

      L ize pa papige pa Franci , pa še bi lejku naštejval se samo po tej šenkaj šlepajo ! Nej sami nekaj pokažejo , če kaj znajo !!!!!!** Vrit je je lejku sran !

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.06.2016 ob 17:40 gost

      tij norček vej pa tak nekaj maš

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.06.2016 ob 8:40 Walter SARAJEVO gost

      Balažof VANEK nej bil pozvani.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.