https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Spektakularne vragolije na motorjih prihajajo v Slovenijo

11.3.2011  

V Ljubljani boste 17. 3. 2011 ob 20.00 lahko končno videli največji freestyle show dvo in štiri kolesnikov kar jih je v Evropi! V dvorano Stožice prihajajo največji, najslavnejši, najboljši in najbolj 'umazani' – Masters Of Dirt! Zadržite sapo in se pripravite na ekstremno dozo adrenalina.

V Masters Of Dirt so najboljši predstavniki FMX in 50's ter BMX & MTB kategorij. Slovijo po temu, da jih v izvirnosti, norosti in pogumu ne premaga nihče. Obetajo se vrhunski motoristični lupingi kar 10 metrov v zraku, skoki dolgi tudi 23 metrov, vzvratni skoki, in mnogi drugi spektakularni triki. Izvajajo jih svetovno znani adrenalinski odvisneži, ki vsakič upajo, da bodo varno pristali na tleh. 

Največji "freestyle" motoristični spektakel v Evropi

Po 12 letih je Masters Of Dirt postal največji "freestyle" motoristični spektakel v Evropi, ki ga poznajo po vsem svetu. Predstavili se bodo najbolj pogumni in najboljši motoristi ter kolesarji iz Evrope, ZDA in Azije v najbolj vratolomni vožnji in trikih, kar ste jih videli. V kombinaciji "freestyle"motokrosa (FMX), BMX, malih motorjev in štirikolesnikov, izvajajo pa jih najboljši vozniki iz vsega svet.! Po nastopih v ZDA, v Aziji, po številnih mestih po Evropi zdaj končno prvič tudi pri nas.

Kdo bo skakal?

Naštejmo le nekaj imen, ki nastopajo v ekipi Masters Of Dirt: eden najboljših "freeriderjev" na svetu Mike Mason, prvak v slogih 50's in BMX Travis Hart, začetnik MX in FMX tehnik Mike Jones, pravi mojster showa Ronnie Renner, največji talent v Evropi Chris Brock, najbolj karizmatičen "freelancer" Busty Wolter, Charles Pages, zmagovalec številnih prvenstev Alvaro Dal Fara, legenda francoske BMX scene Olivier Durieux ter Justin Hoyer, Adam Jones, Robbie Maddison, Alastair Sayer, Remi Bizouard, Dustin Miller, Thomas Pages, Jon Guetter, Luke Smith, Yacine Eloudjedi, Nicholas Bertier, Alex Dropsy, Tj Ellis, Max Bimar, brata Musso, in mnogi drugi.

Več na:

www.mastersofdirt.com

CENE VSTOPNIC: 

 

A + C SEKTOR

NIVO 3 ( CELOTEN: RDEČI): 30 €

NIVO 1 (1-6: ZELENI): 28 €

NIVO 1 (7-12: ZELENI): 35 €

NIVO 1 (13-21: ZELENI): 40 €

NIVO 2: 50 €

SUPER VIP:  82 €

 

B + D SEKTOR

NIVO 3  CELOTEN (RDEČI): 27 €

NIVO 1 (1-6): 25 €

NIVO 1 (7-12): 32 €

NIVO 1 (13-21):38 €

NIVO 2: 48 €

 

Predprodajna mesta:

Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Pošta Slovenije, e-Študentski servisi, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, Hipermarketi Mercatorja, (K)kioski, poslovalnice Big Banga, trafike 3dva, kioski Dela, blagajna Hale Tivoli … 

Internetna prodaja:

www.eventim.siwww.koncerti.netwww.napovednik.com in www.vstopnice.com.

PR

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.