https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Pomurca Boštjan Maček in Simon Špilak odhajata v Rio

13.7.2016  

Manj kot mesec dni nas loči, ko se bodo najboljši športniki sveta spopadli na olimpijskih igrah v Rio de Janeiro, bosta Pomurce zastopala tudi dva športnika iz naših bregov reke Mure.

Tudi letos je olimpijsko normo dosegel Boštjan Maček v svoji kategoriji streljanje na glinaste golobe. Po odličnih rezultatih, ki jih je dosegel na prejšnjih olimpijskih igrah v Londonu, se tudi tokrat nadeja zelo dobre uvrstitve. Sam je tudi tokrat veliko treniral s svojimi družinskimi člani, ki so mu v fazi treninga do sedaj že veliko pomagali. Svoje priprave je izvedel tudi v tujini, saj je treniral tudi z aktualnim olimpijskim prvakom iz Hrvaške, Giovanijem Črnogorcem.

V vročo amazonsko Brazilijo se odpravlja tudi Simon Špilak, kolesar iz Tropovcev, ki bo poskušal narediti čim več na cestni dirki po ulicah glavnega mesta Brazilije. Slovensko odpravo sestavlja 59 športnikov, ki bodo zastopali slovenske barve.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.07.2016 ob 14:51 bb gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.07.2016 ob 14:57 gost

      V Rio potujejo: Maček, Špilak, Gomboc - judoist, Šernek - sodnik rokoborba in Veren Borut - namizni tenis, trener Tokića. Pogojno evedentiran tudi Jure Kuhar - rokoborba. Lp BB

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      16.07.2016 ob 7:43 gost

      Res bi bilo fajn, če pripravite celoviti prispevek o vseh Prekmurcih, ki gredo na OI. Pa verjetno ni težko poklicati na OI komite SLovenije za ta pravi seznam?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.