https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Mlad pomurski tenisač se bori med najboljšimi na svetu v Španiji

3.11.2016  

Na teniškem turnirju v španski La Mangi, Murcia, se v teh dneh bori tudi tenisaš iz Teniškega kluba Murska Sobota Žiga Švec.


Na turnir, kjer nastopa okoli 100 tenisačev iz celega sveta v starostnih kategorijah od 10 do 16 let, se je Lemerčan uvrstil z zmago na kvalifikacijskem turnirju v Ljubljani.

V Španiji je Žiga odigral štiri tekme skupinskega dela in osvojil 1. mesto v skupini. Prvi dan ni ujel najboljšega ritma in izgubil z 0:2 v nizih proti Špancu Diaz-Ruizu, v naslednjih dneh pa igro dvignil na višjo raven in zmagal proti Nemcu Stenzerju 2:1, Bolgaru Baichevu 2:0 in Hrvatu Salopeku 2:0.

Šveca, ki nastopa v kategoriji do 10 let, zdaj čaka 1/4 finalni dvoboj med posamezniki. Žreb mu je namenil še neporaženega Španca Segado-Esteve Rafaela.

Žiga prav tako nastopa v konkurenci dvojic v paru z Grkom Odysseyem. Kot najvišje postavljena dvojica sta bila prvo kolo prosta.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.11.2016 ob 17:25 gost

      Pozdravljeni je kdo ki dela v Avstriji Felbach ker bi lepo prosil če se lahko z vami vozim v prihodnje samo začasno plačam 041514298

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.