https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Obisk ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo v Lendavi

14.11.2016 ob 10:00  

V minulih dneh je Lendavo obiskal minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek. Ogledal si je stolp Vinarium Lendava, ter se sestal s predstavniki lendavskega gospodarstva.

Ob svojem prihodu se je najprej povzpel na razgledni stolp Vinarium Lendava in jim ob tem čestital za odlično in pogumno idejo, ter povedal, da je to zgodba o uspehu. Poudaril je, da je malo krajev v Sloveniji, ki jih na leto obišče 100.000 ljudi ter da imajo dober temelj za nadaljnji razvoj turizma. Po obisku stolpa se je minister v Lendavskih goricah sestal s predstavniki lendavskega gospodarstva.

Župan občine Lendava mag. Anton Balažek je izrazil veselje nad obiskom ministra, da so mu lahko predstavili ta projekt, ter da se je sestal tudi z gospodarstveniki, saj trenutno v industrijski coni potekajo oziroma se pripravljajo številne investicije, ki dajejo upanje za razvoj gospodarstva v prihodnje. Minister se je s predstavniki podjetij v industrijski coni med drugim pogovarjal tudi o gospodarskih vzpodbudah in načrtovanih projektih v industrijski coni. 

Foto: lendava.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.11.2016 ob 10:20 gost

      Minister za držanje kupice...

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.11.2016 ob 13:46 krešo gost

      Pa de pijanka v goricaj. Projekt de trbelo zaliti. Tak se to dela. V Soboti brega nemamo tak ka smo na clintoni pa jurki.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.11.2016 ob 14:13 gost

      nej se pogovarjati, ampak - delati, ustvarjati,dati lidejn delu, pa te bomo držali kozarce v rokah. Zaj jih pa držite samo eni (pozna se na videzu telesa v širinu)To, da vi imate čajanke pa pijanke, nam katerim ste z svojimi dejavnostmi zapravili službe, (mislim na vodstvene garniture, Lendava je par let zapravila gospodarstvo v nulo) nam pomaga, po domače povedano - krasen kurac.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.11.2016 ob 18:23 gost

      PRASEC lažnivi pokvarjeni ni čudno da je v CMERARJEVI NEVLADI.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.11.2016 ob 22:10 gost

      Žerjav profesor za tega.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.