https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Olijev božični sejem

Kdaj: Sobota, 17.12.2016 ob 10:00

Kje: Grad, Doživljajski park Vulkanija

Doživljajski park Vulkanija vas vljudno vabi na OLIJEV BOŽIČNI SEJEM, ki bo v soboto, 17. decembra, in v nedeljo, 18. decembra 2016, na trgu pred Vulkanijo.

V Doživljajskem parku Vulkanija je tudi pozimi zelo toplo in doživeto, zato pridite k Oliju v njegovo vulkansko podzemlje.

Olijev božični sejem se bo odvijal v soboto in nedeljo med 10. in 18. uro na trgu Vulkanije. Za vas smo pripravili:

• kratek program, božične pesmi,

• prihod dedka Mraza s sladkim presenečenjem (v soboto ob 10. in 14. uri),

• stojnice z raznimi rokodelskimi in drugimi izdelki,

• božične dobrote in kuhančka,

• otroške delavnice in namizne igre,

• nagradno igro,

• popust na izbran nakit v Olijevi trgovini.

Za vse obiskovalce je Oli pripravil BOŽIČNO DARILO - 50% popust na vse vstopnice Vulkanije (17. in 18. 12). Prav tako pa smo za vse, tako odrasle kot otroke, pripravili še delavnice, kjer se boste lahko pomerili v različnih namiznih igrah in sodelovali v nagradni igri.

Vabljeni na trg Vulkanije, kjer bo praznično vzdušje!

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.