https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kikboksarji Pomurja odlični na mednarodnem turnirju na Hrvaškem

14.2.2017  

Minuli vikend je od 10. do 12. februarja potekal mednarodni turnir Grand Prix Croatia, Karlovac Open 2017, na katerem je sodelovalo 2.064 tekmovalcev iz 187 klubov iz 28 držav. Mitja Šaruga in David Žibrat sta zmagala, Alen Žabot in Kevin Vučko pa sta dosegla drugi mesti.


Na turnirju so se borili tudi 4 tekmovalci Kickboxing kluba Pomurja, in po odličnih borbah dosegli naslednje rezultate:
Alen Žabot, člani Light Contact Beginners -74kg 2. mesto
Mitja Šaruga, člani Kick Light Beginners +84kg 1. mesto
Kevin Vučko, mladinci Low Kick -75kg 2. mesto
David Žibrat, člani Light Contact -89kg 1. mesto

Foto: Kickboxing klub Pomurja

"Kot trener sem z nastopi zelo zadovoljen, saj smo dokazali, da na treningih opravljamo odlično delo in tako ustvarjamo mlado ekipo tekmovalcev, ki si bodo s tekmami, ki prihajajo nabrali izkušnje in čez nekaj let lahko dosegali vrhunske rezultate na največjih tekmovanjih", je povedal David Žibrat.

Naslednja postaja je mednarodni turnir Slovaška Open v Bratislavi 26. februarja, ko bo Kickboxing klub Pomurja zastopala kompletna tekmovalna ekipa vseh 7 borcev.

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.