https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Nov promocijski video Slovenije osvojil mednarodno žirijo

12.03.2017 ob 8:00  

Slovenska turistična organizacija je na turistični borzi ITB Berlin 2017 poleg ugledne nagrade National Geographic World Legacy Destination Leadership prejela še eno. Na 16. The Golden City Gate 2017 so ji za 90-sekundni promocijski video Slovenia. Make New Memories podelili tri zvezdice. To mednarodno tekmovanje je namenjeno izpostavitvi najboljšega promocijskega gradiva s turistično vsebino.


Slovenska turistična organizacija (STO) je na eni najpomembnejših turističnih borz,  kjer se letos predstavlja tudi kot »Convention & Culture Partner ITB Berlin 2017«, prejela še eno nagrado. Mednarodno tekmovanje The Golden City Gate 2017 za filmsko in multimedijsko promocijsko gradivo  s turistično vsebino ji je v kategoriji države podelilo tri zvezdice za izstopajoči prispevek k promociji slovenskega turizma Slovenije z 90-sekundnim promocijskim videom Slovenia. Make New Memories. STO je to laskavo nagrado prejela tudi lani za promocijski video Invitation to Slovenia.

Video Slovenia. Make New Memories. je bil del globalne digitalne kampanje STO v letu 2016, katere cilj je bil med drugim dvig prepoznavnosti in ugleda Slovenije ter vpliva na izbor Slovenije za končno turistično destinacijo. Skozi resnična doživetja gostov, pričevalcev in ambasadorjev prikazuje Slovenijo kot deželo posebnih, butičnih doživetij. V slikovito zgodbo so vpletene tako ikone slovenskega turizma kot različne aktivnosti, vse skupaj pa je podkrepljeno s citati oseb, ki so že obiskale našo deželo, in kategorizacijo doživetij, ki je 5-zvezdnična. Zgodba se zaključi s povabilom: »Make new memories (Ustvarite si nove spomine.).« Kreativo za video je na podlagi javnega naročila izdelala agencija PM, poslovni mediji, produkcija pa je delo agencije Produkcija Studio. Video je režiral Dražen Štader.

Mednarodna žirija za nagrade The Golden City Gate 2017 je ocenjevala jasnost sporočilnosti videa, njegovo primernost za ciljno skupino, kreativnost in inovativnost. Preverjali so, če daje dovolj spodbude za obisk destinacije in vtisa, ki je v skladu s temo videa, za koliko časa se vtisne v spomin in kako se obnese v mediju, kot je internet.

Nagrada The Golden City Gate 2017 dviguje prepoznavnost dobitnika, saj o njej poročajo mediji širom sveta, nagrajena dela pa predstavljajo tudi na sejmišču do zaključka borze ITB Berlin.  Nagrada je svojevrstna potrditev tako naročniku kot kreativni ekipi, saj je konkurenca na področju promocije turističnih vsebin močna. 

Video "Slovenia. Make New Memories.":

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.03.2017 ob 8:06 foto pink gost

      vSE SU POKAZALI, SAMO NA pREKMURJE IN PREKRASNO RAVNICO SO POZABILI, šalabajzerji nesramni!!!

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.03.2017 ob 13:58 gost

      očitno je prekmurje nej v sloveniji,..sramota!

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.03.2017 ob 14:23 goost gost

      Lejvo od Drave je več nej Slovenija zajebal nas g.Majser...

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.03.2017 ob 15:12 političar gost

      Loblanska golazen ma Slovenijo do Trojan. So pa totudr naši lokalne politeke krive. Dva sta pri SMC pa noben gobca ne otpre. Ove ka je bil na radiji ful glasen jezaj tiho ka ma velko plačo.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.03.2017 ob 20:42 gost

      res žalostno, da nas Prekmurce tako ignorirajo, pa kaj čemo, smo si sami krivi, da to dopustimo, naši politiki so pa itak samo številke v parlamentu. Kar pa dobimo od države, to pa pobere spet domača - prekmurska golazen!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.