https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

VIDEO: Bagoroš pripravljen puščati svoje podpise na vseh koncih sveta

7.4.2011  

21-letnik iz Radenec je celo zimo kljub mrazu zavzeto treniral, da bi bil karseda najbolje pripravljen na novo sezono. Na nov motor KTM Duke 125 se je dobro navadil in pravi, da mu je pisan na kožo. 

Mladi slovenski profesionalni freestyle voznik Rok Bagoroš je treniral skozi vso dolgo in mrzlo zimo na njegovem novem motorju KTM Duke 125, da bi bil pripravljen na prihajajočo stunt sezono. Zdaj ko se je sezona že pričela in je že v polnem zamahu, je pripravljen, da pusti svoje podpise na asfaltu na vseh koncih sveta tako na tekmovanjih kot na nastopih.

"Treniral sem kot neuničljiv stroj. Prsti na rokah so mi zmrzovali, telo je divje poganjalo kri skozi žile in bilo vso obolelo, a to bolečino sem komaj spoznal ko sem po urah in urah treninga izklopil KTM-a. Vedno znova sem stisnil zobe in nadaljeval z vajami, saj sem vedel, da nimam veliko časa, samo 8 tednov. Nov motor mi je pisan na kožo in ga prav obožujem, saj končno lahko razvijem svoj stil vožnje, kateri je agresiven, hiter in tekoč ob enem," pravi Bagoroš.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.