https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Prihaja poletje in temperature do 30 stopinj Celzija

26.05.2017 ob 14:00  

Vremenoslovci nam z jutrišnjim dnem napovedujejo začetek obdobja s toplejšim in stabilnim vremenom, temperature pa se bodo dvignile do 30 °C.

Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. Vremenske motnje se zadržujejo nad vzhodno in delom severne Evrope. Od severa priteka k nam v višinah postopno nekoliko toplejši in bolj suh zrak, navaja Arso.

 

Foto: restaurantsofleeds.co.uk

Do konca maja se nam obeta sončno in suho vreme, kar pomeni, da bo vikend pretežno jasen in suh. Jutranje temperature bodo okrog 11 °C, dnevne pa v soboto okrog 25 °C, v nedeljo pa še za kakšno stopinjo višje.

Foto: neurje.si

Prihodnji teden se bo nadaljevalo sončno in suho vreme. Temperature pa se bodo postopno še višje. Temperature se bodo v ponedeljek gibale od 26 do 29 °C, v torek pa bodo marsikje že dosegle 30 °C. V nadaljevanju tedna se bodo najvišje dnevne temperature večinoma gibale od 27 do 32 °C, navaja spletni portal Naurje.si

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.