https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Badmintonisti uspešni na Hrvaškem in v Nemčiji

1.6.2017  

Konec tedna so se mladi badmintonisti udejstvovali na dveh prizoriščih; v naši bližini v hrvaškem Čakovcu in nemškem Friedrichshafnu.

V Čakovcu se je odvil 9. mednarodni turnir ČAKOVEC CROATIA OSIGURANJE YOUTH INTERNATIONAL  2017, na katerem je sodelovalo več kot 80 mladih iz treh držav, ki so nastopili v kategorijah do 11, 13, 15 in do 17 let. Od članov se je najbolje odrezal Vid Lebar, ki je skupaj s Hrvatom Lovrom Matovino zmagal med dvojicami v U11; pri dekletih sta drugo mesto osvojili Tija Horvat in Kaja Litrop. Kaja je bila tretja med posameznicami v U11.

Podrobnejše rezultate najdete tukaj.

V nemškem Friedrichshafnu pa je potekal tradicionalni mednarodni turnir Bodensee-Jugend-Turnier 2017, na katerem so naši prav tako dosegli lepe rezultate; Iva Koša je v U11 bila druga v dvojicah skupaj z Nemko Maro Hafner, posamično je Iva osvojila 5. do 8. mesto. Pri fantih se je Nikita Pešehonov prav tako uvrstil od 5. do 8. mesta. V U13 je Nika Bedič v dvojicah skupaj z Nemko Liso Mörschel bila tretja, posamično pa je osvojila 5. do 8. mesto.

Podrobnejše rezultate najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.