https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokejisti Lipovec osvojili prvo mesto!

Lipovci, 6.6.2017  

Po včerajšnji tekmi za napredovanje v kakovostni razred C2 v hokeju na travi ni več dileme: epicenter slovenskega hokeja na travi ostaja v Lipovcih, saj v nobenem drugem kraju na delovni ponedeljek niso sposobnin privabiti na tekmo več kot 500 gledalcev.

Lipovci (Slo) : Nacka (Šve) 7:2 (3:0)
Strelci za Lipovce: Martin Mesarič 2, Franc Maučec 2, Robert Mesarič 2 in Luka Vegič.

Hokejisti Lipovec so še enkrat več pokazali, da so najboljši v državi in da upravičeno potujejo v višji kakovostni razred. Pravzaprav na včerajšnji tekmi ni bilo prave dramatičnosti, saj so fantje iz Lipovcev bili boljši skozi celotno srečanje, prvi zadetek pa je tokrat dosegel Robert Mesarič (začuda) z kratkega kota že v 6. minuti, saj ta prvina, ki je včasih krasila Lipovce tokrat ni bila njihova svetla stran. Do odmora sta zadela še Franc Maučec in izredni Martin Mesarič  in z tem praktično določila zmagovalca dvoboja. To so spoznali tudi gostje iz Švedske in posledično igra v drugem delu več ni bila tako dinamična, kot v prvem polčasu.

Do zadnjega piska so  igralci Lipovcev zadeli še štiri krat in dobili dva gola, a z tem si več ni razbijal glave prav nihče. Vsi so se veselili napredka v višji kakovostni razred, že sedaj pa smo slišali, da je velika verjetnost, da bodo Lipovci tudi prihodnje leto kadidirali za organizacijo turnirja C2. Na koncu turnirja na katerem je bil nacionalni sodnik Jan Vink in delegata Marko Lazar ter Bostjan Poredoš so razglasili za najboljšega vratarja našega Miha Zadravca, za najboljšerga igralca Šveda Anderssa Eliasona in strelca (bila sta dva) Martin Mesarič in J. Jensen iz Danske z po sedmimi zadetki.

Na turnirju v Predanovcih so domačini - potem ko so osvojili končno 5. mesto - bili prosti. V višji kakovostni razred napredujejo Ukrajinci in (prvič) Maltežani, na turnirju kjer ni bilo slovenskega sodnika pa sta vlogo delegata odlično opravila Lara Črnko in Jože Kranjec.

Do konca hokejske sezone je še tekma domačega prvenstva za člane med Lipovci in Moravskimi Toplicami, ki bo odločala o prvaku, čeprav imajo igralci Lipovec izrazito boljše izhodišče. Udarile se bodo tudi članice Triglava in Moravskih Toplic, medtem ko morajo članice Moravskih Toplic iodigrati še srečanje Hrvaško-slovenske lige. V primeru zmage nad ekipo Zeline bodo dekleta osvojina nepričakovano 2. mesto.

Jože Črnko

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.06.2017 ob 19:18 gost

      Bravo, čestitke tudi vsem sudelujočim pri organizaciji tega velikega dogodka.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.06.2017 ob 21:54 gost

        Tako... saj san razumljivo napisal. Vsem, ki so sodelovali pri tem projektu. (tij jih pa imenuj kak sces)

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      09.06.2017 ob 11:57 bratonci gost

      Gajdaši .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      10.06.2017 ob 11:23 ferosan gost

      Gogi pa tinček sta zakon! :) pozdravljam vse ki me poznajo, glasbena želja: Queen - We Are The Champions :)))

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      11.06.2017 ob 21:03 skami97 gost

      kapa te tij bratoncar,edijno ka je še dobroga v vašoj vesi je kapelja pa krapci.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.06.2017 ob 18:21 gajdaš gost

      v bratoncaj se še niti za 1.maj nikaj ne dogaja telko o ton...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.