https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

V nedeljo v Murski Soboti triatlonski spektakel

17.8.2017  

Tekmovalci bodo pokazali svojo moč v plavanju, kolesarjenju in teku.

 

To nedeljo se v Murski Soboti obeta triatlonski spektakel, na katerem bodo tekmovalci morali preplavati 1,9 kilometra, prekolesariti 80 kilometrov in na koncu še odtečti 21 kilometrov.

Start bo ob 9. uri pri soboškem jezeru s plavalnim delom.

Foto: arhiv www.triatlon-ms.si

Nato sledi kolesarjenje, ki bo potekalo ob popolni zapori prometa. Vozi se 7 krogov v skupni dolžini 81 km. Vožnja v zavetrju ni dovoljena.  Časovni limit kolesarjenja je 5 ur 45 minut od starta tekmovanja.

 

Kolesarska proga (ceste bodo v času tekmovanja popolnoma zaprte za ves promet) 

 

Tekaška proga bo potekala po makadamu in asfaltu, prav tako ob popolni zapori prometa. Teče se 2,6 km in 5 krogov po mestu in parku v Murski Soboti v skupni dolžini 21 km. Časovni limit je 8 ur od starta tekmovanja.

Tekaška proga (ceste bodo v času tekmovanja zaprte za ves promet)

 Razglasitev rezultatov bo v nedeljo ob 19. uri na Trgu kulture v Murski Soboti.  

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.