https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

V objemu Gradu na Gradu Goričko

Kdaj: Nedelja, 19.11.2017 ob 10:00

Kje: Grad, Grad Grad, Krajinski park Goričko

Na prav posebno popotovanje vas vabimo v nedeljo, 19. 11. 2017, od 10. ure dalje na grajsko dvorišče največjega gradu na slovenskem. Dogodek se bo odvijal deloma v naravi in deloma v prostorih Grada in bo v vsakem vremenu, zato predlagam topla in udobna oblačila.

Predviden potek aktivnosti na Gradu Goričko:

•             Od 10.00 do 12.30: z MATEJO VAVTAR vstop v matrico gradu skozi meditacijo, z vajami za branje matrice in sprehod skozi energije gradu na Gradu.

Mateja Vavtar se več kot desetletje ukvarja z branjem matrike prostora in časa. Veliko dela individualno na osebni ravni, razvila pa je tudi svoj sistem komunikacije s prostorom. Tako izvaja tudi svojo šolo vstopa matrike prostora in časa. Na gradu nas bo popeljala v vaje sproščanja in meditacije, da se bomo lahko podali v branje matrike energijske slike grada, ki je poln zgodovinskih, energijskih, simbolnih informacij in mogoče tudi osebnih. Vaje in tehnike lahko uporabljate kjerkoli za osebno uporabo.

Več informacij: www.matejavavtar.com

Vmes bo odmor za kosilo »MIZICA POGRNI SE« - vsak prinese lastno pripravljen prigrizek in si izmenjamo ponujeno.

•             Od 12.30 do 14.30: Terapevtska joga z IRENO PODVERŽEN

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitve, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od »zasedenost« zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Njena prednost je, da je primerna za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi, tudi za starejše in najmlajše. Predznanja niso potrebna. Prosim, če lahko za terapevtsko jogo s sabo prinesete podlogo za jogo ali blazino, dva povštrčka in eno odejo. Priporočam udobna oblačila in da pred vadbo ne zaužijete pretežke hrane.

Ireno Podveržen že od nekdaj navdušuje narava in njena moč. Zato je v življenju izjemno pomembno, da ji prisluhnemo, ji sledimo in se povežemo skupaj z njo, da postanemo eno. V ta namen sem pripravila različne programe usposabljanj, delavnic, tečajev, negovanje in harmonizacijo vse naših teles v oblik tretmajev, meditacij, terapevtske joge, zvočnih kopeli, razna motivacijska srečanja. Na voljo so vam tudi individualna srečanja, svetovanja ter mentorstvo. Moja strast so tudi potovanja, zato se vseskozi udeležujem različnih seminarjev, tečajev in delavnic širom sveta. S tehniko terapevtske joge sem spoznala v Ameriki in sedaj bi želela ta znanja deliti tudi z vami.

Več informacij: www.tempelj-harmonije.com

•             Od 14.30 do 15.30: Gong kopel - Zvočna meditacija z ALEŠEM IFKO

Gong kopel nam pomaga pri umirjanju uma in sproščanju telesa. Zvok Gonga deluje na telesni, čustveni, duševni, psihični in energetski ravni. Deluje globinsko ter intenzivno na vsako celico v našem telesu. Je izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže.

Gong kopel bo kreirana s planetarnim Gongom Zemlja, ki uravnoveša srčno in grleno čakro. Ta Gong krepi sposobnost, da se dobro počutimo v svojem telesu in da opravljamo poslanstvo, ki nam je dano. Aktivira kreativnost, povezanost z naravo, modrost, koncentracijo, spomin, prizemljitev. Prinaša nam obilje in nove izkušnje. Pomaga pri opuščanju vsega kar nam ne služi več.

Pri Gong kopeli je pomembna namera, ki skupaj z zvokom daje pravi rezultat. Energija sledi misli, zvok pa nima meje in ovir za realizacijo. Gong kopel poteka leže ali sede. Pridite udobno oblečeni. S seboj prinesite mehko podlogo, odejo ali vzglavnik po potrebi in steklenico vode.

Aleš Ifko prihaja iz Prekmurja. Je učenec Gong mojstra Don Conreauxa iz ZDA in Peter Hess Akademije. Že več let širi holistični Zvok in Vibracije Gongov ter drugih prvinskih glasbil kot so tibetanske posode, oceanska morska školjka, rainstick, koshi, tingša, didgeridoo... Ustvarja skupinske in individualne zvočne kreacije ter masaže s tibetanskimi posodami po Peter Hess metodi. Občasno približuje Zvok tudi najmlajšim.

Zaželeno je, da se nam pridružite na vseh treh sklopih, lahko pa se udeležite tudi posameznih delov.

Energijska izmenjava za posamezni del je 15 EUR (+3,5 EUR vstopnina za Grad).

V primeru, da se udeležite vseh treh sklopov vam priznamo 20 % popust za prijave do 15. 11, kar znaša 36 EUR in že vključuje vstopnino za Grad).

Obvezne prijave:

Irena: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408

Mateja: mateja.vavtar@gmail.com ali 041 825 160

Aleš: alesifko@gmail.com ali 031 702 583

Na dogodku bomo tudi sami poskrbeli za kosilo v obliki »Mizica pogrni se« zato vas prosim, da vsakdo s sabo prinese lastno pripravljen prigrizek, katerega bi si delil vsi. Dogodek je namenjen prav vsem, tudi otrokom in starejšim osebam.

Dan lahko zaključite tudi z nočitvijo na Gradu, saj imajo v Gradu na voljo štiri spalnice z desetimi posteljami (v primeru, da želite prenočiti vam lahko pošljemo več informacij).

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.