https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Občina Tišina s finančnimi spodbudami za razvoj gospodarstva

10.11.2017 ob 7:10  

Občina Tišina je konec oktobra objavila razpis za dodeljevanje pomoči za spodbujanje razvoja gospodarstva v Občini Tišina za leto 2017. Če izpolnjujete pogoje, se lahko prijavite do 16. novembra.

 

Občina Tišina je konec oktobra objavila razpis za dodeljevanje pomoči za spodbujanje razvoja gospodarstva v Občini Tišina za leto 2017. V ta namen bo občina iz proračuna namenila 40 tisoč evrov. Največ sresdtev bodo namenili spodbujanju odpiranja novih delovni mest in samozaposlovanja (20 tisoč evrov) ter spodbujanju začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj (12.500 evrov).  

Namen razpisa je subvencioniranje obrestne mere za dodeljene bančne kredite, spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj, odpiranja novih delovni mest in samozaposlovanja, spodbujanje promocije ter prijav podjetij na državne in mednarodne razpise, spodbujanje projektov inovacij in povezovanja podjetij z razvojnimi in izobraževalnimi institucijami

Na javni razpis se lahko prijavijo samostojni podjetniki ter mikro, male in srednje gospodarske družbe, registrirane po Zakonu o gospodarskih družbah. Na razpis se lahko prijavijo prijavitelji s sedežem ali poslovno enoto, dejavnostjo in lokacijo investicije na območju občine Tišina.

Javni razpis je odprt do dne 16.11.2017.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.