https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nina Pušlar v Lendavi poslušalcem ponudila najboljše iz svojega dvanajsletnega ustvarjanja

Lendava, 11.11.2017 ob 10:30  

Na petkov večer je na odru Gledališke in koncertne dvorane Lendava s koncertom V krogu nastopila Nina Pušlar.

Nina Pušlar je deseto obletnico svoje glasbene poti obeležila septembra 2015 z velikim koncertom v ljubljanskih Križankah in sočasnim izzidom svojega petega albuma #malodrugace. Vse od takrat pa nadaljuje svojo koncertno pot po Sloveniji, spremlja pa jo odličen band in nove verzije pesmi, ki so nastale v tem obdobju.

Tokrat je s koncertom predstavila nekaj novosti, hkrati pa poslušalcem ponudila tisto najboljše iz dvanajstih let svojega glasbenega ustvarjanja, ki jih je s svojo skupino predrugačila posebej za včerajšnji koncert. Pesmi, ki jih je Nina izvajala je izbrala in predrugačila posebej za jesenske koncerte.

 

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2017 ob 19:54 hotiza gost

      Joj vej pa Landavčarom ,če bi z gramofonom igral bi noreli od veselja ka pa je tam kaj pametnega

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.11.2017 ob 8:16 Vilmoš gost

      Vij na Hotizi samo tiho bojte, ka drugo, kak Hrvatijo ne vejte poslušati, saj ste pa sami tudi Hrvati...pa vaše smrdeče ribe si v rit porinite. Kmeti zabiti...

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.