https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GOSPODARSTVO

Prestižni naziv Podjetnik leta 2017 pripadel Miranu Andrejku

15.11.2017 ob 7:00  

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije je včeraj v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju, podelila prestižna naziva Obrtnik leta 2017 in Podjetnik leta 2017. Naziv Podjetnik leta 2017 je pripadel Pomurcu Miranu Andrejku (Avto center Andrejek). Nagrado Obrtnik leta 2017 pa je prejel Slavko Kržišnik (S.VAR obdelava kovin in izdelava vodnih turbin).


Predsednik OZS Branko Meh je v uvodnem nagovoru opozoril, da bi bilo zgodb o izjemnih in odličnih obrtnikih in podjetnikih v Sloveniji zagotovo še več, če bi imeli prijaznejše poslovno okolje in bi vlada realizirala vsaj polovico zahtev slovenske obrti in podjetništva, navaja Slovenska tiskovna agencija. Predsednik države Borut Pahor pa je izpostavil ugodno ekonomsko okolje, ki se je vzpostavilo po letih krize in kar bi morali v Sloveniji izkoristiti za nujne strukturne spremembe.

Naziv Podjetnik leta 2017, ki ga je OZS podelila že 25-ič, si je za svoje poslovne dosežke prislužil podjetnik Miran Andrejek iz Trdkove.

O prejemniku priznanja za podjetnika leta Miranu Andrejku, so na OZS zapisali, da podjetje Avto center Andrejek deluje od leta 2004. »Miran Andrejek se je za ta korak odločil na podlagi bogatega strokovnega znanja in 15-letnih izkušenj s področja avtomehanike. Kaj hitro se je pokazala potreba po rasti in širitvi dejavnosti ter zaposlovanju, sam pa se je odločil za dodatno strokovno izobraževanje in hkrati opravil izpit za mojstra avtomehanika in mojstra avtoličarja, nekaj let kasneje pa še za avtokleparskega mojstra.

Foto: FB Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije

Miran Andrejek, tudi sodni izvedenec in cenilec ter mediator, je okrog sebe zbral ekipo izobraženih in izkušenih sodelavcev vseh profilov, ki so potrebni za brezhibno delovanje avtomobilskega servisa. Visoko kakovost storitev vzdržujejo z rednim strokovnim izpopolnjevanjem in spodbujanjem k osebnostni rasti in kariernemu razvoju. K odličnosti storitev pripomore še ustrezna opremljenost s sodobnimi orodji in specializiranimi diagnostičnimi računalniki.

Foto: ac-andrejek.si

V podjetju, kjer sledijo trendom v stroki, v ospredje postavljajo zadovoljstvo strank, zato je njihovo osnovno vodilo kakovostna komunikacija in kakovostno opravljeno delo. Prizadevajo si biti med najboljšimi v svoji dejavnosti, kar dokazujejo s pridobivanjem certifikatov, ki dokazujejo kakovost, in dovoljenj za opravljanje določenih storitev«.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.11.2017 ob 22:47 pištek gost

      Čestitke podjetniku leta. Seveda pač dobi naziv tisti, ki je nosilec dejavnosti. Upam, da se zaveda, da so k temu nazivu prispevali tudi vsi zaposleni vključno z družino. Veliko uspeha in vse dobro jim želim.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.