https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški kickboxerji se iz Hrvaške vračajo s štirimi medaljami

21.12.2017  

Pretekli vikend so se člani Kickboxing kluba Murska Sobota v Zagrebu udeležili turnirja v kickboxingu imenovan Croatia open.


V spremstvu klubskega trenerja Tomo Kološa so med 642 tekmovalcev kateri so prišli iz 86 klubov s kar 5 držav dosegli zavidljive rezultate. Vsi ti rezultati kažejo, da so letošnjo sezono zaključili uspešno. Vendar se v klubu istočasno zavedajo, da so vedno možne nadgradnje uspehov zato se bodo tudi v prihodnji sezoni posvetili trdemu delu.

Foto: Kickboxing klub Murska Sobota

KICK LIGHT:
1. mesto - Lea Berke, st. kadetinje -65kg
1. mesto - Jernej Horvat, st. kadeti -52kg
3. mesto - Denis Červek, člani -79kg

LOW KICK:
3.mesto - Tilen Džafić, člani -67kg

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.