https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški igralci ameriškega nogometa odhajajo na prvi turnir

29.4.2011  

Murskosoboška ekipa ameriškega nogometa, imenovana Murska Sobota Storks, se bo udeležila turnirja v Šoštanju, ki bo potekal prihajajoči ponedeljek.

Šoštanjski »Coal Bowl« turnir v organizaciji velenjskih Black Minersov bo prvi od več mednarodnih turnirjev ameriškega nogometa, ki ga pod okriljem Zveze za ameriški nogomet pripravlja domači klub. Na turnirju bodo poleg domače ekipe sodelovali tudi večkratni slovenski državni prvaki Ljubljana Silverhawks, Koper Pirates, Murska Sobota Storks in hrvaška ekipa Zaprešič Saints, ki igra v prvi hrvaški članski ligi.

Ker se bodo na turnirju srečale tako članske in amaterske ekipe, se bo igralo s spremenjenimi pravili, ki ne bodo dovoljevala grobih štartov, ki smo jih vajeni iz ameriških tekem.

Turnir bo potekal na nogometnem stadionu v Šoštanju v ponedeljek, 2. maja med 9. in 18. uro. Odigranih bo deset tekem, vstop za gledalce pa bo brezplačen. Urnik turnirja je objavljen na spletnih straneh Zveze za ameriški nogomet: http://flag-mania.si/program-turnirja/

    Komentarji

    1. Simko
      29.04.2011 ob 20:54 Simko

      Ajmo dečki razturajte sceno :).

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.