https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Na OŠ III sprejeli evropskega prvaka v judu Adriana Gomboca

Murska Sobota, 4.5.2018  

V športni dvorani Osnovne šole III. v Murski soboti so sprejeli novega evropskega prvaka v judu do 66 kg in svojega nekdanjega učenca, Adriana Gomboca.

Kot smo že poročali, je Adrian Gomboc zlato medaljo osvojil na nedavnem evropskem prvenstvu v Tel Avivu v Izraelu. Pomurskega judoista je z navdušenjem sprejela polna telovadnica učencev OŠ III. v Murski Soboti, evropskemu prvaku pa je čestitala ravnateljica šole, Sonja Čerpnjak.

V nadaljevanju so učenci OŠ III. lahko prisluhnili pogovoru z Adrianom, ki je prav tako obiskoval to šolo, razgovor pa je vodil športni učitelj Mario Čep. Kot je zbranim povedal Adrian, so mu bili že od malega všeč borilni športi, za judo pa se je odločil po eni izmed predstavitev tega športa.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2018 ob 12:25 občan gost

      UPAM DA BO KONČNO SPOZNAN ZA NAJBOLJŠEGA ŠPORTNIKA OBČINE MURSKA SOBOTA

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2018 ob 13:57 Modelar gost

      Ne bo na žalost....Ker je zastareli pravilnik,ki pravi da se mora klub športnika nahajati v občini Murska Sobota.In seveda športna zveza nima namena tega spremeniti....Zato pa mamo vsako leto modelarje pa podobne kalibre na odru...Ker njihovi atiji poznajo župana pa tako uredijo.....Pravi športniki pa gredo ven iz prekmurja....

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.05.2018 ob 9:12 gost

      Čep bi si pa še eno številko menšo srakico naj oblejko.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.05.2018 ob 21:23 Lovina gost

      Seveda ka uradno nema župan nika....Lejko pa malo poklice pa vpliva na izbor....Vsi vemo kako je pred leti dobil nekdo ka je stari lovec pa z jelinčičon vkup lovita....Pa je štiho mogo urgerati....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.