https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

V PIŠKu spregovorili o ljubezni, hvaležnosti in smrti

07.06.2018 ob 19:00  

V prostorih Pokrajinske in študijske knjižnice M. Sobota je 30. 5. 2018 potekal hospicov večer, ki ga je vodila predstavnica slovenskega društva Hospic, Renata Jakob-Roban. Gostila je prostovoljko Manco Košir, na harmoniko pa je zaigral Miha Debevec.


Množici je Koširjeva povedala da jo je v Hospic pripeljajo srečanje z dr. Metko Klevišar in pa spremljanje umirajočega prijatelja. S solzami v očeh, so zbrani poslušali njeno pričevanje.

 

Strah pred smrtjo

Med drugim je povedala, da se vsi bojimo smrti in da je še Jezus na križu rekel: »Če je možno naj gre ta kelih mimo mene.«  Govorka je povedala, da pri spremljanju več dobi kot da in da je hvaležna za vsak trenutek življenja. Sama tudi pogreša svoje starše in meni, da smo brez njih sirote. Upati je, po njenem mnenju, treba do konca, saj predaja ne pride v poštev.

Iz svoje nove pesniške zbirke je prebrala pesem ki jo je posvetila dr. Karlu Gržanu in še nekaj drugih izbranih del, ki so poslušalcem segle do srca.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.