https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Srečanje odraslih folklornih skupin za zaključek festivala v Beltincih

Beltinci, 23.07.2018 ob 9:00  

Včeraj, 22. julija, je v telovadnici Osnovne šole Beltinci, potekalo še zadnje dejanje 48. Mednarodnega folklornega festivala. Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti in Kulturno umetniško društvo Beltinci sta organizirala prvi del državnega srečanja odraslih folklornih skupin “Le plesat me pelji.”


Srečanje je potekalo v okviru 48. mednarodnega folklornega festivala v Beltincih, na prireditvi pa se je predstavilo osem najboljših odraslih folklornih skupin v Sloveniji. Drugi del prireditve bo v Žalcu potekal oktobra.

Na prireditvi so zaplesale naslednje folklorne skupine: Akademska folklorna skupina KUD Študent Maribor, folklorna skupina Tine Rožanc veterani, folklorna skupina sv. Ana v Slovenskih goricah, folklorna skupina Leščeček KD Slavko Osterc Veržej, folklorna skupina KD Karla Štreklja Komen, vodilna skupina FD Kres in folklorna skupina KD Marko.

V spremljevalnem programu sta nastopili folklorna skupina RKUD Proleter Sarajevo in Folklorna skupina KUD "Sv. Juraj" Draganić iz Hrvaške.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

    Fotogalerija