https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pozor, trgovine bodo zaprte!

14.08.2018 ob 6:05  

V sredo, 15. avgusta 2018, praznujemo praznik Marijinega vnebovzetja, zato bodo vse trgovine zaprte.

Delodajalci in sindikati so namreč konec lanskega leta podpisali aneks h kolektivni pogodbi. Aneks ureja organizacijo delovnega časa, kar vpliva tudi na delo med prazniki.

Kot vemo, so trgovine že bile zaprte 1. januarja, 8. februarja, na velikonočno nedeljo in ponedeljek, 1. maja, binkoštno nedeljo in 25. junija. Trgovine bodo prav tako zaprte v sredo, 15. avgusta, nekaj mesecev pozneje pa bodo zaprte še 1. novembra in 25. decembra. 

Praviloma so pred prazničnimi dnevi trgovine veliko bolj obljudene, zato poskrbite, da potrebne nakupe opravite pravočasno in se izognete slabi volji.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.08.2018 ob 6:48 gost

      Tau je tak dobro.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.08.2018 ob 7:12 gelibar gost

      Nej!!!!! Samo toga mi delajte, ge mo pa te zaj trošo pijneze?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.08.2018 ob 9:54 živeli prazniki gost

      Gnes de se narodi zmejšalo 1 den bauta zaprejta, trbej pune vozičke za 1 den. Betežnijki.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.08.2018 ob 10:16 DEBELI FUKJENEC gost

      V soboto ob 12. uri zapreti, v ponedeljek ob 8. uri odpreti skozi celo leto. Ob praznikih vse zaprto. Dovolj je bogatenja tujcev na naš račun. Tisti odvisniki od nakupovanja, ki se bodo oglasili na moj komentar, bodo že nekako preživeli!!! V Jugi je bilo tako, kot sem na začetku zapisal, pa smo vsi dobro preživeli. Nikomur ni nič falilo. Mamini sineki in mamine punčke že se boste navadili. Mamike so vas preveč cartale, zdaj ste pa preveč razvajeni in preveliki egoisti!!!

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.08.2018 ob 11:59 gost

        Čist prav ti dan naj tudi tisti majo vikend kak se spodobi ovi ka pa nemrejo brez trgovine v nedelo pa naj samo crknejo od lakote.

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.08.2018 ob 15:22 oliver hardi gost

      V bivši jUGI, SE JE VEDELO KDO PIJE - KDO PLAČA. dANES SE VE KDO DELA - KDO KRADE TEM IN SI USTVARJA GROMOZANSKE ZALIHE ZA STARE DANE. Jebi ga, če je pa trgovina in izdelki pitaj vraga zakon, mi butalci pa non stop v teh štacunah. Enkrat sem že zapisal, pa še bom enkrat: V Jugi sta polovica sobote in nedelja bila GOSPODOVA DNEVA, ko si je človek odpočil od tedenskega dela, za kar je bil tudi ustrezno plačan, danes je nedelja dan za obiskovalce trgovin, ki v njih pridrvijo direkt iz cerkve od svete maše. Ničvredneži. Debeli fuknjenec, dam ti popolnoma prav, vemo kak se je včasih živelo, danes pa prosjači.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.08.2018 ob 14:59 Rrr gost

      Še premalo trgovin imamo .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      16.08.2018 ob 0:28 BDP gost

      Vsak praznik tak ali drugačen nas stane okrog 160 milijonov. Toliko BDP je manj na praznik. Šest praznikov črtamo in imamo novo milijardo BDP. Ali naredimo vse sobote delovne in bo BDP zrasel za 10 %. Poraba je motor gospodarstva!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.