https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Kako hitro sta v Radencih tekla Pahor in Semolič

22.5.2011  

31. Maratona treh src, ki se je minulo soboto odvijal v Radencih, sta se udeležila tudi predsednik slovenske vlade Borut Pahor in predsednik Zveze svobodnih sindikatov Slovenije (ZZZS) Dušan Semolič.

Predsednik slovenske vlade je v konkurenci 1280 tekačev na 21 km s časom 1:49:50 (neto čas) zasedel 574. mesto (po bruto času). Pahor, ki s svojim nastopom v Radencih ni bil zadovoljen, je po teku za Žurnal24 povedal: "Tako kot so ljudje razočarani nad menoj, sem tudi jaz danes nad svojim časom." Slabšemu času je po Pahorjevih besedah botrovalo pomanjkanje časa za trening, pa tudi sicer razmere (visoke temperature in sonce) niso bile najboljše za tek.

Poleg Pahorja se je radenskega maratona izmed vidnejših javnih funkcionarjev udeležil tudi predsednik ZZZS Dušan Semolič, ki je med 783 tekmovalci na 10 km s časom 49:30 (neto čas) progi zasedel 149. mesto (po bruto času). 31. Maratona treh src se je udeležilo rekordno število tekačev (več kot 4.000), vseh udeležncev prireditve v ostalih aktivnostih pa je bilo okrog 10.000. 

Seznam vseh neuradnih rezultatov najdete TUKAJ.

Foto utrinke z maratona si lahko ogledate TUKAJ.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.