https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Ministrstvo prodaja pet službenih psov, policijski čoln, stanovanje in zemljišče

07.09.2018 ob 6:00  

Ministrstvo za notranje zadeve je objavilo poziv za javno zbiranje ponudb za prodajo petih službenih psov in motornega čolna, javno dražbo za prodajo stanovanja in namero za prodajo zemljišča.

Vsi psi so nemški ovčarji. Trije se prodajajo po izklicni ceni 800 evrov, in sicer psička Jona, ki ima zaključen program vzgoje ter začetne vaje poslušnosti in iskanja, pes Hill ter pes Acon, oba sta bila v fazi vzgoje. Po izklicni ceni 750 evrov prodajajo psa Dallasa. Prav tako pa prodajajo psa Azza, ki pa ga je treba zaradi zdravstvenih težav čim manj obremenjevati. Izhodiščna cena zanj je 75 evrov.

Fotografija je simbolična.

Ponudbe za pse zbirajo do 24. septembra, izbran pa bo ponudnik, ki bo ponudil najvišjo ceno za nakup posameznega psa, a najmanj v višini izhodiščne cene.

Ministrstvo prodaja tudi policijski motorni čoln P-89, znamke Yamaha, dolg 9,14 metra, ki je bil izdelan 2009. Čoln je registriran, izhodiščna cena znaša 19.600 evrov. Zainteresirani morajo oddati ponudbe do 25. septembra.

FOTO: Policija

Naprodaj je tudi zasedeno stanovanje v skupni izmeri 47,9 kvadratnega metra v večstanovanjski stavbi na Linhartovi cesti v Ljubljani. Izklicna cena znaša 84.000 evrov, javna dražba bo potekala 25. septembra ob 11. uri na ministrstvu na Štefanovi v Ljubljani, pri čemer morajo dražitelji do 21. septembra plačati 10-odstotno varščino od izklicne cene za stanovanje.

Ministrstvo prodaja tudi pozidano zemljišče v izmeri 161 kvadratnih metrov na območju naselja Veliki Otok pri Postojni. Gre za nepremičnino, ki po osnovni namenski rabi spada v območje stavbnih zemljišč in območje proizvodnih dejavnosti, ponudbena cena ne sme biti nižja od 4500 evrov. Ponudba mora prispeti na ministrstvo najpozneje do 25. septembra, navaja STA.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.