https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Z modno revijo Iz preteklosti v sedanjost

Murska Sobota, 13.10.2018  

V petek, 12. oktobra 2018, je v prostorih medgeneracijskega centra MENSANA v Murski Soboti, potekala modna revija. Modno revijo je organiziralo socialno podjetje Zavod Korak naprej. 

Zavod Korak naprej je socialno podjetje, ki je bilo ustanovljeno z namenom ohranjanja priznane obrti, vendar z uporabo RECIKLIRANIH MATERIALOV po načelu krožnega gospodarstva. Reciklirajo, da prihranijo naravne vire, da zmanjšajo emisije toplogrednih plinov, da zmanjšajo količino odpadkov. Ponovno uporabijo kakovostne surovine in iz njih naredijo nove izdelke. S takšno metodo se ukvarjajo v socialnem podjetju Zavod Korak in osveščajo ljudi, kako varovati okolje.

Z modno žensko kolekcijo, s pridihom kreativnosti, sproščenosti in unikatnosti, vas bodo popeljali po poti osveščanja. Predstavili so oblačila, ki so jih pod vodstvom modne oblikovalke Dominike Zver, zašile šivilje, ki so bile nekoč zaposlene v podjetju Mura, sedaj pa so zaposlene v šivalnici Zavoda Korak naprej Murska Sobota. Za ličenje je poskrbela Milena Pozderec iz Oriflame.

Organizirali so ˝drugačno modno revijo˝, z ekološko prijazno modo. Na modni reviji so bili predstavljeni privlačni kosi oblačil iz že uporabljenih materialov. 

Več fotografij v spodnji galeriji...

  

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.10.2018 ob 11:32 Godžiro gost

      Krožno gospodarstvo , modna revija in vse skupaj začinjeno z nekdanjimi šiviljami v Muri , vse z namenom zmanjšanja emisije toplogrednih plinov , kako patetično in bizarno .

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.10.2018 ob 11:34 Gigi govedina gost

      Jaz pa sem slišal , da tudi z prdenjem ustvarjamo svoj ogljični odtis , pa bi prosil kakega iz stroke za mnenje.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.10.2018 ob 12:19 faca gost

      Vse se držijo kak bi pekoče feferone v riti mele.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      13.10.2018 ob 13:52 lepo gost

      bravo

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      13.10.2018 ob 13:53 prdec gost

      tudi mene to zanima

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.