https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Maribor premočan nasprotnik za Panvito

14.10.2018  

V 1. krogu 1.DOL za moške sta se srečali ekipi Maribora in Panvite Pomgrad. S 3:0 (21,18,17) so bile uspešnejši gostitelji, ki so se veselili prve prvenstvene zmage v novi sezoni.


Maribor : Panvita Pomgrad 3 : 0
Set 1: 25:21
Set 2: 25:18
Set 3: 25:17

Točke za OK Maribor so dosegli:  Donik 16, Možič 15, Detela 14, Uremovič 5, Mulec 5

Točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Rojnik 14, Bogožalec 6, Bedrač 5, Flisar 4, Pečnik 1, Bervas 1

Maribor:  Donik 16, Možič 15, Detela 14, Uremovič 5, Mulec 5, Kovačič, Virtič, Herman, Mori, Jovanovič, Planinšič, Koblar, Križman (L), Košenina (L). Trener: Sebastijan Škorc.

Panvita Pomgrad: Rojnik 14, Bogožalec 6, Bedrač 5, Flisar 4, Pečnik 1, Bervas 1, Vori, Krajcar, Marovt, Novak (L), Ratkai (L). Trener: Dejan Fujs.

Za obe ekipi je bila to pomembna tekma, saj sta si obe moštvi sezono želeli začeti z zmago. Uvod v prvi niz je bil precej izenačen, z nekaj napakami na vsaki strani, a so se slednje bolj poznale gostom iz Murske Sobote, saj je Maribor povedel za štiri točke (16:12). Mariborčani so z bolj prepričljivo igro prednost do konca niza obdržali ter ga osvojili s 25:21.

Začetek drugega niza je bil podoben koncu prvega. Domači so bili bolj zbrani v napadu ter na servisu. Tudi po odmoru, ki ga je vzel Dejan Fujs, njegovi varovanci niso našli prave igre, kar je domačim prineslo vodstvo s 13:7. Varovanci Sebastjana Škorca so tudi v nadaljevanju prevladovali ter niz z novo točko Jerneja Detele dobili s 25:18.


V tretjem nizu enaka slika kot v prejšnjih dveh. Bolj borbeni gostitelji so medlo igro Panvite Pomgrad hitro kaznovali ter povedli z 8:4. V nadaljevanju je sledila popolna prevlada domačih igralcev, ki so povedli s kar devetimi točkami naskoka, z 18:9. Zatem so si privoščili nekaj lastnih napak, kar je vodilo do odmora na zahtevo Sebastijana Škorca. Po njem so Mariborčani prikazali bolj prepričljivo igro, odbojkarji Panvite Pomgrad niso mogli narediti preobrata, domače moštvo pa je po še eni od niza napak Prekmurcev niz dobilo s 25:17, tekmo pa tako zasluženo s 3:0.

Sebastijan Škorc, trener Maribora: »Lahko rečem samo čestitke ekipi, ki je odigrala prečudovito, srčno in raznovrstno igro. Steklo nam je v vseh elementih igre. Imamo mlado ekipo, vemo, da bodo nihanja, ampak vem, da smo na pravi poti.«

Dejan Fujs, trener Panvite Pomgrad: »Moram čestitati ekipi Maribora za zmago s 3:0. Prikazali so res dobro igro, nas nadigrali v vseh elementih igre.«
 

Foto: Panvita Pomgrad

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.10.2018 ob 16:44 vijolični gost

      Ena velka žalost je tou

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.