https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

To so najlepše slovenske hiše na trgu

23.10.2018 ob 6:00  

Za vas smo spet pripravili pregled nepremičnin na našem trgu, vendar pa tokrat zbrali nekaj najlepših hiš, ki se trenutno prodajajo v Sloveniji.


1. Hiša med krošnjami, Topol pri Medvodah

Hiša v izmeri 347,6 kvadratnih metrov je bila zgrajena leta 2013 na idilični lokaciji Topol pri Medvodah. Stavba leži na skoraj sedemsto metrih nadmorske višine, zato v veliki meri izkorišča naravne danosti. Dizajn vključuje ogromno količino panoramskih oken, ki dajo občutek bivanja v drevesnih krošnjah. Okolica nudi obilo zelenja in poglede na okoliške hribe.

Cena: 920.000,00 EUR

 

2. Vila ob blejskem jezeru

Vila v kateri se pogledi vseh bivalnih prostorov preko panoramskih oken odpirajo na Blejski otok in grad, je bila zgrajena v letu 2009. Z dobro umestitvijo hiše, je na parceli ostalo še veliko prostora za lep vrt in pomožna objekta, ki sta bila narejena v sklopu celostne prenove vile v letu 2016. Hiša je zasnovana kot tri etažna, s čimer je kletni del vkopan v teren in dostopen preko uvozne rampe oz. klančine v notranjo garažo z zeleno streho. V vili je 514 kvadratnih metrov bivalnih površin, ima pa tudi direkten dostop do obale jezera.

Cena: 3.500.000,00 EUR



3. Samostojna hiša v trnovskem predmestju

Poleg modernega, odprtega in svetlega stanovanjskega dela, s teraso 250 m2, vključuje še ločen objekt s sobami za poslovne partnerje, večjim  konferenčnim prostorom in lobby z izhodom na zunanji del. Sistem velikih teras, bazena, savne in premišljeno razporejenih prostorov z ogromnimi steklenimi površinami omogoča realizacijo različnih zahtev zahtevne družine tako zunaj kot znotraj. Objekt grejejo in hladijo inteligentno povezani, prek mobilnih naprav dostopni sistemi za prezračevanje, ogrevanje in krmiljenje vseh drugih sistemov hiše.

Cena: 2.800.000,00 EUR

 

4. Obmorska hiša, Ankaran

Čudovita vila imenovana Bella vista, se ponaša s prekrasnim razgledom na slovensko obalo z morjem, v daljavi pa s čudovitimi gorami in nepozabnimi sončnimi zahodi. Zgolj streljaj stran se nahaja urejena peščena plaža ter čisto morje.

Vila je bila popolnoma prenovljena, na novo zasnovana leta 2016, v njej pa se bohoti 465 kvadratnih metrov bivalne površin. Ob vili se nahajajo garažna lopa, zunanji bazen, vrt, letna notranja in zunanja kuhinja, prostor za počivanje ter soba za druženje.

Cena: 1.250.000,00 EUR

 

5. Vila v prestolnici

Hišo odlikuje premišljena umestitev v prostor mirne soseske Rožne doline, ki omogoča popolno zasebnost bivanja ob hkratnem zlitju z okoliškim zelenjem in premišljenimi pogledi na Rožnik, Krim in Ljubljanski grad. Na 451 kvadratnih metrih najdemo sistem teras, atrijev, bazena, savne in premišljeno razporejenih prostorov z ogromnimi steklenimi površinami. Objekt grejejo in hladijo inteligenti sistemi za prezračevanje, ogrevanje in krmiljenje vseh drugih sistemov hiše.

Cena: 2.450.000,00 EUR

 

6. Atrijska hiša, Koseški bajer

Moderno zasnovana atrijska hiša s 405 kvadratnimi metri bivalne površine, nudi iz celotnega pritličja dostop na urejen atrij (cca 450 m2), ki je usmerjen proti dostopni poti ter Koseškemu bajerju.

Funkcionalna razporeditev enote obsega tri etaže, hiša pa je opremljena s pametnimi inštalacijami, prezračevalnim sistemom z rekuperacijo, vlaženjem, centralnim sesalnim sistemom, talnim gretjem, varnostnim sistemom, talna obloga je tikov les in granit, zunanjost je obložena s sibirskim macesnom in tako naprej.

Cena: 2.200.000,00 EUR

 

7. Meščanska vila na Viču, Ljubljana

Sredi urejene okolice staro meščanskih vil na Viču, natančneje Rožna dolina, stoji estetsko dovršena in sodobno opremljena prestižna vila. Razteza se v štirih etažah in na 330 kvadratnih metrih ponuja sodobno bivanje v arhitekturno dovršeni notranjosti. V pritličju se odpira na zunanji bazen, v nadstropju na sončno teraso, obe etaži pa povezuje unikatno zavito stopnišče. Kvalitetni materiali združeni v edinstven ambient bodo navdušili vse tiste, ki iščejo vrhunski življenjski standard. Vila stoji sredi parcele, ki obsega 1.236 kvadratnih metrov površine.

Cena: 1.800.000,00 EUR

 

8. Unikatna vila v bližini Bleda

Foto: Nepremicnine.net

Le pet kilometrov iz Bleda je v neokrnjeni naravi in v popolni samoti stanovanjsko poslovni kompleks v izmeri 450 kvadratnih metrov na več kot 2,4 hektarskem zemljišču. Na zemljišču stoji arhitekturno izredno zanimiva hiša s samostojnim objektom za goste, jezerom, ribniki, potokom, travnikom in gozdom ter več parkirišči z nadstreškom. Zemljišče je ograjeno in nudi popolno zasebnost v naravi. Ob enem je le nekaj minut vožnje oddaljeno od trgovskega centra, restavracij, pošte, zdravstvenega doma, vrtca in šole. V bližini so igrišče za golf, kolesarske in sprehajalne poti, tenis igrišča ter možnost jahanja.  

Cena: 1.200.000,00 EUR

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.10.2018 ob 10:27 . gost

      Nekatere so bolj podobne kakšnemu bunkerju in ne hiši. Cene pa itak 10X višje od normalnih. Za tak denar si najameš pravega zidarja in ostale mojstre in bistveno ceneje narediš vilo po svojem okusu.

      28 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.10.2018 ob 12:24 Hdhc gost

      Vila torej manjka še žlica

      13 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.