https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO in VIDEO: V dvorcu Rakičan se je začel tridnevni spektakel

Rakičan, 27.10.2018 ob 21:00  

Danes se je v dvorcu Rakičan pričel srednjeveško in čarovniško obarvan tridnevni spektakel, tradicionalni Ples – noč čarovnic.

S koncertom skupin Cover Lover, Trifrtalenadesejt, Weekend Band in prižigom ognja se je pričel sobotni glasbeno obarvan večer na Plesu - noč čarovnic.

Predstavila se je tudi trubaška skupina iz Srbije, ki nosi naziv “Prva truba Guče 2017” in “Najbolji orkestar Guče 2013, 2015.”

Utrinke nastopa skupine Trifrtalenadesejt si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku:

Obiskovalci bodo lahko danes prisluhnili še Lačnemu Franzu, za katerim bo na oder stopila legendarna rock skupina Parni Valjak.

Jutri, 28. oktobra, bo celodnevni pester program namenjen družinam, otrokom in vsem zabave željnim. Oganizatorji so ponovno pripravili ZIP-LINE čarovniški polet, bogat srednjeveški program, animacijo za otroke, iluzionistično-čarodejski program, ognjeni šou itn. Pozno popoldne in zvečer bodo nastopili odlični glasbeni izvajalci: Magnifico, BQL, Vigor, Victory in Luka Basi.

Podrobnosti o sami prireditvi najdete TUKAJ.

Foto: fotolens.si 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2018 ob 3:01 Luuka8 gost

      Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Huit.Re/Zenske

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.