https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Klinkastična zabava v Gornji Radgoni

Gornja Radgona, 1.11.2018  

V Gornji Radgoni se je odvijala Klízka oziroma klinkastična zabava v organizaciji Študentsko-mladinskega klub Klinka iz Gornje Radgone. Zbrane je zabaval eni in edini Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band. Dogodek je potekal v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona.

 

Klízka se zgodi enkrat na leto, na katero pridejo vsi zabave željni študenti, dijaki in dijakinje oziroma stari in mladi po srcu. Ob tem so članom podelili tudi Klinkine majice. Zabava je minila ob hitih legendarne skupine Red Hot Chili Peppers, druženju in plesnem ritmu, ki ga je "narekoval" DJmajcy (Mario Müller). Vstopnine ni bilo.

Člane Študensko-mladinskega kluba Klinka so pričakale posebne ugodnosti saj je celoten večer ponujal ugodne cene najrazličnejših pijač, pijačo dobrodošlice in klinkino majico. Mogoče se kdo ob tem vpraša po imenu dogodka, ki ima zelo izvirno razlago. Klinkin »N« se vsako leto zašibi (beri: napije) pod vplivi študentskih žurk in se prevrne v Z. Tako je nastala Klizka. Slednja mlade nobeno leto ne pusti ravnodušne in povzroči, da mladi domov odidejo "sklizko" in z bolečinami v nogah ter hripavim grlom. Avtor vseh fotografij je Jan Majstorović. 

Foto: Jan Majstorović 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.