https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Spice Girls ponovno združene na turnejo

24.11.2018 ob 13:30  

Članice, v devetdesetih letih svetovno znane glasbene skupine Spice Girls, so preko družbenih omrežji sporočile, da se ponovno združujejo in odpravljajo na britansko turnejo, ki jo bodo pričele s 1. junijem v Manchestru.


Članice britanske skupine Spice Girls, ki jo sestavljajo Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner in Melanie Chisholm, so v preteklosti že večkrat namignile, da se nameravajo ponovno združiti in odpraviti na glasbeno turnejo. A združitev glasbene skupine ni popolna, saj med njimi ne bo Victorie Beckham. Kljub temu so članice skupine v nedavni britanski radijski oddaji povedale, da so ob bližnji turneji zelo vznemirjene ter da bo zagotovo izjemna.

Foto: Facebook The Spice Girls

Prvi koncert v Manchestru junija 2019

Spice Girls so sicer že objavile prve koncertne datume za turnejo po Veliki Britaniji. Prvi koncert se denimo obeta na stadionu v Manchestru prvega junija 2019,nato pa bodo sledila še druga mesta v Veliki Britaniji, nazadnje 15. junija v Londonu. Po poročanju britanskega BBC-ja bodo vstopnice za omenjene koncerte v Veliki Britaniji na voljo od petka. Glasbena skupina napoveduje tudi, da bo turneja svetovna, kaj več o tem pa zaenkrat ni znanega.

Še vedno prisegajo na svoj moto »Girl Power«

Zanimivo je, da je vseh pet članic skupine Spice Girls spomladi na družbenih omrežjih objavilo fotografijo, na kateri so naznanile, da načrtujejo skupni projekt. Takrat so dodale, da je njihov znani moto »Girl Power« še vedno aktualen, sporočilo o energiji in močnih ženskah pa si želijo posredovati novim generacijam. Od takrat dalje so se govorice o njihovi ponovni združitvi le stopnjevale.

Skupina je prenehala delovati leta 2000

Skupina Spice Girls je leta 2000 prenehala delovati po šestih letih skupnega delovanja, že zadnji dve leti pa so po odhodu Geri Horner (Halliwell) nastopale zgolj kot četverica. Na skupno turnejo so se kot peterica vendarle odpravile leta 2007, nazadnje pa so skupaj nastopile leta 2012 na Olimpijskih igrah v Londonu. Njihova največja uspešnica je skladba Wannabe, nato so ji sledili še hiti, kot so Who Do You Think You Are in Viva Forever.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.